ISM eCompany Enterprise Partner van Magento (07/06/2010)

ISM eCompany biedt naast onder meer Sana Commerce en Sitecore tegenwoordig ook het Magento E-commerce Platform. Dankzij het Enterprise Partnership, het hoogste partnerlevel van Magento, heeft ISM eCompany altijd toegang tot de laatste informatie en directe ondersteuning vanuit Magento.

Roy Ruben, CEO van Magento: “We are proud to announce our Enterprise Partnership with ISM eCompany. With over 18 years of experience in e-commerce and being responsible for some of the major webshops in The Netherlands, ISM eCompany is one of the most qualified players to deliver high-volume e-commerce solutions. Through ISM eCompany, we can further promote the benefits of Magento in the Dutch market.” 
 
Over magento
Het Magento Platform beschikt “out of the box” over een breed scala aan functionaliteiten en wordt door gebruikers bovendien goed beoordeeld op zaken als gebruiksgemak en flexibiliteit. Gebruikers van Magento profiteren van een actieve community voor het leveren van uitbreidingen en ondersteuning. In tegenstelling tot veel andere open source software is Magento niet volledig afhankelijk van een vrijwillige achterban, maar heeft Magento zich ook volledig aan de ontwikkeling van dit product gecommitteerd en is er een “roadmap” beschikbaar ten aanzien van de doorontwikkeling van het product.
 
Open Source
Naast de wens van klanten om over steeds meer functionaliteit te kunnen beschikken in de e-commerce oplossing, signaleert ISM eCompany een toenemende vraag naar open source oplossingen. Michiel Schipperus, managing partner, licht toe: “Als de e-commerce specialist van Nederland zien wij al enige tijd een behoefteontwikkeling in de markt naar steeds uitgebreidere open source platformen voor B2C webshops. Door Magento aan te bieden kunnen wij onze klanten een professionele oplossing bieden zonder hoge licentiekosten, maar ook zonder dat klanten afhankelijk worden van één onderneming voor het leveren van support en updates.”
 
Klanten van ISM eCompany profiteren van een breed productportfolio van krachtige softwarepakketten, gecombineerd met hoogwaardige kennis en ervaring om deze software slagvaardig in te zetten.
 
 
 
 

Overig nieuws

Meer informatie? Meer informatie?

Meer informatie over de diensten en e-Commerce oplossingen van ISM eCompany?

 
Contact
 
Contact
 
Offerte aanvraag
 
Offerte aanvraag
Copyright © 2012 ISM eCompany