Nieuwsberichten

ISM eCompany realiseert actiesite Amstellovitch (09/01/2008)

Amstel biedt haar klanten de mogelijkheid op een waanzinnige prijs: met 10 vrienden de topvoetbalwedstrijden bijwonen in een eigen skybox! De winnaar van deze prijs wordt ‘Amstellovitch’ gedoopt, naar de steenrijke Russische oliemagnaat en voetballiefhebber Abramovitch, eigenaar van voetbalclub Chelsea. ISM eCompany realiseerde een XML interface én specifieke functionaliteit die het succes van deze actiewebsite ten goede komt.

‘Tell a Komrad’

Het thema, dat ook naar voren komt in de TV commercial die vanaf maandag 7 januari te zien is, is doorvertaald door Amstels creatieve partij. Dit leidde tot een flitsende actiesite waarvoor ISM eCompany de XML interface tussen de backoffice en de flashvoorkant realiseerde. De actie is opgedeeld in twee fases. Fase 1 is ‘spread the word!’ en dus gericht op bekendmaking van de actie. Daartoe bouwde ISM een bijzondere ‘Tell a Friend’ functionaliteit. Hiermee kan de deelnemer door zijn foto te uploaden zichzelf transformeren in Amstellovitch. Het eindresultaat kan hij vervolgens versturen naar zijn vrienden.

Code check functionaliteit

In de tweede fase gaat het om meedoen. Invoeren van codes van de actieverpakking wordt dan mogelijk door de door ISM eCompany gebouwde Code Check functionaliteit. Tevens wordt vanuit de applicatie automatisch een mail gestuurd aan iedere deelnemer met daarin een unieke link naar de website van Tele2, waarop bijvoorbeeld de wedstrijd Ajax-Feyenoord op 3 februari 2008 live via internet bekeken kon worden door degenen die niet Amstellovtich zijn.

Meer informatie www.amstelsuperpingels.nl/amstellovitch

Overig nieuws

Meer informatie? Meer informatie?

Meer informatie over de diensten en e-Commerce oplossingen van ISM eCompany?

 
Contact
 
Contact
 
Offerte aanvraag
 
Offerte aanvraag
Copyright © 2012 ISM eCompany