Genomineerd voor Dutch Interactive Awards 2012 (28/03/2012)

De nominees voor de Dutch Interactive Awards zijn bekend! Met het innovatieve Truus.nl is ISM eCompany genomineerd in de categorie "Best E-commerce".

Buiten het beoordelen van het platform Truus.nl, zijn ook de aspecten die bij een succesvol internetproject aan bod komen zoals de strategie, het design en de bouw door de jury beoordeeld. Bekijk de nominatie van Truus.nl.
  
Truus.nl is een online shop voor huishoudelijke- en verzorgingsproducten met een breed assortiment A-merken. In de tijd dat Truus.nl actief is heeft zij een zeer vaste klantenkring opgebouwd. Ook de vakpers ziet Truus.nl als een serieuze speler op de markt. Het platform heeft een dermate hoge kwaliteit dat diverse zakelijke spelers, waaronder Philips, 3M en Unilever, Truus.nl benaderd hebben om de samenwerking aan te gaan. Truus.nl is zelf dan ook zeer tevreden met het resultaat.
 
Over DIA 
De Dutch Interactive Awards is een prestigieuze awardshow met prijzen voor de crème de la crème van de Nederlandse Interactive Branche. In de volgende categorieën worden op 10 mei awards uitgereikt; e-commerce, online service, lead generation, intranet, recruitment, campagne, brand en community.
 
Uitreiking awards
De uitreiking van de awards vindt 10 mei plaats in de Koepelkerk te Amsterdam. ISM eCompany en Truus.nl gaan de strijd aan met de genomineerden in de categorie e-commerce. Dit zijn: dpdk met Mr. Lacy, Mobile Strategy met Mobiele Hunkemoller International Webshop en Pathe Theatres met Pathe Thuis. Het belooft een spannende finale te worden. Moge de beste winnen!
 
Vorig jaar 
Vorig jaar werd Truus.nl nipt tweede omdat zij als starter lastig te vergelijken was met gevestigde webshops. De jury vertelde:“Truus.nl is een game changer. De jury waardeert het initatief en lef van de ondernemer. Als het lukt is hij een held. Het is een veelbelovend initiatief, echter nog niet geheel af.” De jury drukte ISM eCompany en Truus.nl dan ook op het hart de Truus.nl dit jaar weer in te sturen. En dat is precies wat we gedaan hebben. Nu wachten op de uitslag van 10 mei!
 
 

Overig nieuws

Meer informatie? Meer informatie?

Meer informatie over de diensten en e-Commerce oplossingen van ISM eCompany?

 
Contact
 
Contact
 
Offerte aanvraag
 
Offerte aanvraag
Copyright © 2012 ISM eCompany