Nieuwsberichten

Succesvolle oplevering Geveke Werktuigbouw (19/04/2007)

De verschillende websites van Geveke Werktuigbouw waren technisch gedateerd en voldeden niet langer aan de eisen. Daarom werd een nieuwe partner in de arm genomen voor een complete herziening. ISM eCompany verzorgde een succesvolle pilot voor de business unit Klimaattechniek. En op korte termijn worden ook de overige 14 websites door ISM opgeleverd.

Aan het woord is Hans van Garderen, commercieel directeur van de business unit Klimaattechniek bij Geveke Werktuigbouw: “Onze focus ligt op de verkoop van bijvoorbeeld luchtbevochtigers, ventilatoren, warmtepompen en ketels aan installatiebedrijven en adviesbureaus. Daarnaast doen we complete ‘turn key’ projecten voor bijvoorbeeld parkeergarages. Rond oktober 2006 is de zoektocht naar een nieuwe website begonnen. Via internet hebben we een aantal partijen uitgenodigd, waarbij ISM uiteindelijk het best in staat bleek om een flexibele, efficiënte en fixed price oplossing te bieden.”

Flexibele homepage 

“We waren op zoek naar een standaardoplossing, maar wel met uitgebreide en flexibele mogelijkheden”, vervolgt Van Garderen. “Onze nieuwe homepage biedt nieuws, een inzichtelijke menustructuur, download mogelijkheden én de benodigde infrastructuur voor een webshop, die we in de toekomst zeker willen. Een andere nuttige functionaliteit is de externe nieuwsbrief die we vanuit de webapplicatie gaan versturen. We kunnen bekijken op welke onderdelen van de nieuwsbrief het meest wordt geklikt. Zo weten we wat de lezers echt interessant vinden, in plaats van af te gaan op wat we zelf denken. En natuurlijk is dit een goede manier om nog wat extra ruchtbaarheid te geven aan onze mooie nieuwe website.”

Succesvolle pilot  

“Het vullen van de site kostte, zeker in het begin, nog best veel tijd. Het SANA beheersysteem van ISM is gebruiksvriendelijk, maar vergt wel handigheid. Natuurlijk gaat het gaandeweg steeds sneller, als je het systeem beter leert kennen”, aldus Van Garderen. “We zijn blij met hoe het traject is gegaan en met het eindresultaat. We krijgen dan ook veel leuke reacties over de gemakkelijke navigatie en de overzichtelijke opbouw van onze website. De pilot was zo succesvol dat ook de andere business units aansluiten met een eigen website. Dat betekent dat er nog 14 sites worden opgeleverd. Het vullen zal nog wel wat tijd kosten, maar als de website eenmaal staat, dan werkt hij ook goed.”

Meer informatie: www.geveke-klimaattechniek.nl 

Overig nieuws

Meer informatie? Meer informatie?

Meer informatie over de diensten en e-Commerce oplossingen van ISM eCompany?

 
Contact
 
Contact
 
Offerte aanvraag
 
Offerte aanvraag
Copyright © 2012 ISM eCompany