Sana Commerce iPad app (02/11/2011)

Afgelopen week heeft Sana, Partner van ISM eCompany, de iPad app voor Sana Commerce gepresenteerd. Deze app heet: Sana Mobile Sales Assistant. Deze iOS app verbindt real-time met NAV of AX en is speciaal ontwikkeld voor vertegenwoordigers.

Waar andere apps ophouden bij het ophalen van informatie gaat deze app verder; met deze app is het mogelijk om direct orders te plaatsen, zowel online als offline. Dit maakt de Sana Mobile Sales Assistant tot een handige tool voor vertegenwoordigers. 
 
Met behulp van een tablet met multi-touch interface, biedt de Sana Mobile iPad app een eenvoudige ingang in de verkoop ondersteunende mogelijkheden van de Sana Commerce Business to Business shop. De Sana Mobile Sales Assistant iPad app haakt direct in het Sana Commerce Framework. Dit betekent dat het de voordelen van de Sana interfaces met Dynamics NAV en Dynamics AX benut.
 
 
 
De app is met name geschikt voor vertegenwoordigers omdat zij direct orders kunnen plaatsen, gebruikmakend van de reeds aanwezige business logica en informatie in NAV of AX. Omdat de app direct inhaakt op Sana Commerce, zijn de aanwezige functies exact hetzelfde. Zo kan de vertegenwoordiger zijn klanten 'representeren' in de app, worden klant-specifieke prijzen en kortingen automatisch weergegeven en is het mogelijk om de bestelgeschiedenis te raadplegen. Daarnaast kan er een 'quote' door een 'prospect' worden geplaatst. Ook als er geen internetverbinding is kan de app worden gebruikt. De 'Go-Offline' button synchroniseert alle benodigde gegevens en slaat orders op. Wanneer een internetverbinding voor handen is, kunnen orders worden verwerkt.
 
  
De Sana Commerce back-office is uitgebreid met opties om de content van de iPad te beheren. Zo kunnen productlijsten beheerd worden welke in de app gebruikt kunnen worden in de quick order.
  
Lees meer over Sana.
 

Overig nieuws

Meer informatie? Meer informatie?

Meer informatie over de diensten en e-Commerce oplossingen van ISM eCompany?

 
Contact
 
Contact
 
Offerte aanvraag
 
Offerte aanvraag
Copyright © 2012 ISM eCompany