Uitbreiding directie ISM eCompany (04/05/2011)

Per 1 mei jongstleden is Niek Bosua toegetreden tot de directie van ISM eCompany. Niek is reeds sinds 2004 werkzaam bij ISM eCompany. Als consultant bouwde hij een schat aan relevante ervaring op rondom eBusiness trajecten voor diverse gerenommeerde opdrachtgevers. De afgelopen periode was Niek medeverantwoordelijk voor eCommerce productontwikkeling binnen ISM eCompany en het in de markt zetten van het product Sana Commerce.

De benoeming van Niek Bosua is het gevolg van de groei die ISM eCompany de afgelopen periode heeft doorgemaakt alsmede de ambities van de organisatie om haar positie als toonaangevend full service eBusiness expert verder uit te bouwen. Naast Niek Bosua wordt de directie van ISM eCompany gevoerd door Karel van der Woude en Michiel Schipperus.
 
Als taak binnen de directie heeft Niek de aansturing van de e-Commerce projectorganisatie van ISM eCompany. Daarnaast zal hij een actieve rol vervullen in de verdere doorontwikkeling van de verschillende e-Commerce producten, diensten en platformen zoals ISM eCompany die inzet bij de realisatie van on-line rendement voor haar opdrachtgevers.
 
Met de benoeming van Niek in combinatie met de professionele organisatie van ruim 200 eBusiness professionals kijkt ISM eCompany met vertrouwen en ambitie uit naar de toekomst.
 
 

Overig nieuws

Meer informatie? Meer informatie?

Meer informatie over de diensten en e-Commerce oplossingen van ISM eCompany?

 
Contact
 
Contact
 
Offerte aanvraag
 
Offerte aanvraag
Copyright © 2012 ISM eCompany