De Webwinkel Vakdagen staan voor de deur! (03/01/2012)

Bijna is het weer zover. Op woensdag 25 en donderdag 26 januari staan wij als full service e-commerce bureau weer op de Webwinkel Vakdagen.

Wij zijn, als marktleider op het gebied van e-commerce, aanwezig op stand S38 in de Jaarbeurs Utrecht. Daarnaast verzorgen wij ook weer verschillende sprekersessies met interessante thema's.  
 
Dit jaar biedt ISM eCompany in samenwerking met de Webwinkel Vakdagen iets nieuws aan! Naast twee algemene arenasessies bieden wij drie diepgaande kennissessies aan. Dit zijn besloten kennissessies van 90 minuten i.p.v. de standaard 30 minuten. Dit biedt de mogelijkheid om dieper op de materie in te gaan.Voor de kennissessies dient u zich vooraf in te schrijven! Dit kan tegelijkertijd met het inschrijven voor de beurs. De arenasessies zijn open sessies welke voor iedereen toegankelijk zijn. 
 
Sprekersessies 
Arenasessies 
Over de WebWinkel Vakdagen 
De Webwinkel Vakdagen zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een e-commerce event van formaat. Bezoekers worden geïnformeerd over onderwerpen als marketing & communicatie, webshop services, betaling & incasso, logistiek & distributie en klantenservice.
 
Klik hier voor meer informatie over ISM eCompany op de Webwinkel Vakdagen 2012  
 
 

Overig nieuws

Meer informatie? Meer informatie?

Meer informatie over de diensten en e-Commerce oplossingen van ISM eCompany?

 
Contact
 
Contact
 
Offerte aanvraag
 
Offerte aanvraag
Copyright © 2012 ISM eCompany