Evenementen

03 mei 2017 | Nekkerhal, Mechelen - België

ISM'er Jurjen Jongejan, onze Online Marketing Director, spreekt op woensdag 3 mei tijdens De Webshop Vakdagen in de Nekkerhal, te Mechelen (België). De Webshop Vakbeurs – hét e-commerce event van 2017 - komt voor de allereerste keer naar België. De Webshop Vakbeurs richt zich op ondernemers die willen starten met een webshop, entrepreneurs die hun online kanaal willen optimaliseren en op gevestigde namen die naast fysieke verkoop de stap naar online verkoop willen maken.

04 mei 2017 | 14.30 - 15.30 uur

Volg op 4 mei, om 14.30 de webinar over het integreren van e-mailmarketing en social media advertising. Het integreren levert voordelen op voor beide kanalen. Denk hierbij aan het uitwisselen van data zodat de campagnes via beide kanalen beter worden en daardoor meer leads genereren. Toch passen weinig (online) retailers of merken dit toe.

11 mei 2017 | Van Nelle Fabriek, Rotterdam

SEO voor webshops is net iets anders dan voor websites. Het proces, de techniek, de topnavigatie, on-page SEO, content, lokale zoekresultaten: al deze onderwerpen zijn van belang bij SEO voor webshops en wordt behandeld in deze masterclass. De masterclass zit vol praktische tips en voorbeelden.

14 november 2017 | Van Nelle Fabriek, te Rotterdam

Omnichannel: er zijn zoveel mogelijkheden, maar wat is een goede strategie voor u? Hoe zet u de klant echt centraal zodat uw klanten dezelfde beleving op elk kanaal ervaren? En hoe krijgt u de organisatie mee in de ontwikkelingen? Op dit soort vragen krijgt u tijdens het gratis Omnichannel Event op dinsdag 14 november antwoord.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00