e-Commerce kennisbank

We werken met passie en liefde voor het vak e-Commerce. We zijn er elke dag mee bezig en leren iedere dag van vakgenoten, collega's en onze klanten. Deze kennis delen we graag met u. Via onze kennisbank mist u niets van de nieuwste e-Commerce trends en tips.


Blogs

02 januari 2017

Als je de trends ziet, weet je welke stappen je vandaag moet zetten. In deze blog legt ISM'er Jurjen Jongejan uit welke e-commercetrends voor 2017 hij voorspelt.


02 december 2016

Alleen Spanje en Italië scoren nog slechter dan Nederland op de gemiddelde laadtijd van een website of webshop. Zonde! 30 procent van de smartphonegebruikers verwacht dat een pagina in 1 seconde is geladen volgens recent onderzoek van Google. En maar liefst 45 procent keert niet terug naar een langzame en niet gebruiksvriendelijke website. Tijd voor verandering. Daarom 3 tips voor het optimaliseren van je mobiele webshop!

Lees meer blogs

Whitepapers

Consumentengedrag verandert continu. Het is daarom essentieel dat u goed op de hoogte blijft van online gedrag van uw doelgroep. Deze benchmark voor modewebwinkels helpt u hierbij.


Een sterk onderwerp, betrouwbare afzender en verleidelijke preheader: het zijn voorbeelden van basisonderdelen in e-mailmarketing waaraan vaak te weinig aandacht wordt geschonken. In deze whitepaper vindt u een checklist en praktische tips voor een goed fundament voor een succesvolle nieuwsbrief. 

Lees meer whitepapers

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-Commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-Commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00