Wij zijn trots te werken voor:

Magento Enterprise Partner

Magento is de meest populaire software voor e-commerce. Er zijn twee versies zodat zowel kleine als grotere webshops het maximale uit hun e-commerce kunnen halen.

Het e-commerce platform is geliefd, maar ook zeer complex. Om een webshop volledig naar eigen wens te realiseren heeft u zeer ervaren programmeurs nodig. Daarom zoekt u ook een specialist die echt kennis van zaken heeft: een Magento Gold Partner. 

 

Let op: vanaf augustus 2016 krijgen partners van Magento een andere titel. ISM eCompany is daarom geen Magento Gold Partner meer, maar Magento Enterprise partner. Lees hier meer over het bericht. 

 

 Magento Enterprise Partner  Magento 2 solution partner

 

Eerste Magento Gold Partner van Nederland

Sinds het ontstaan van het e-commerce platform in 2008 is er een wildgroei aan technische specialisten die claimen alles te weten over het bouwen van een Magento webshop.

Toch zijn er in ons land slechts zeven bureaus die zichzelf Magento Gold Partner mogen noemen. ISM eCompany kreeg in 2010 als eerste Nederlandse e-commercebureau deze status. Wij hebben dan ook verreweg de meeste ervaring in e-commerce.

 

Waarom heeft u een Magento Gold Partner nodig?

Er zijn drie verschillende certificeringen: Gold, Silver en Associate. Jaarlijks moeten bureaus een bepaald aantal succesvolle grote projecten met het platform voltooien voor de Magento Gold Partner status.

ISM eCompany bewijst elk jaar weer opnieuw dat de 350 e-commercespecialisten kwaliteit leveren. Bekijk bijvoorbeeld wat we hebben gedaan voor Fietsenwinkel.nlAdam brandstore en andere klanten.

U kiest voor ISM eCompany als uw Magento Gold Partner, omdat u het maximale uit e-commerce wil halen. Magento weet dat wij genoeg kennis en ervaring in huis hebben om voor u een stabiele, betrouwbare en vernieuwende webwinkel te bouwen en te onderhouden.

ISM-What -we -do (2)

 

Een webwinkel waarbij uw klant centraal staat  

Tevens geeft de Magento Gold Partner status aan dat wij u als beste kunnen helpen aan hogere conversies en meer omzet. Bovendien zorgen we voor een betere online winkelervaring voor uw bezoekers. En uiteindelijk draait het daar allemaal om!  

 

Onze klanten over onze Magento Gold status:

 

Spar -logo

Geertrui Klostermann
Senior Category Manager, Spar 

“Voorheen hadden we een e-commerce bureau zonder Magento Gold Partner status. Toen ISM eCompany het beheer overnam was er gelijk veel meer mogelijk. Ze optimaliseerden de webshop en zorgden ervoor dat wij een nieuwe service
konden aanbieden aan klanten.”

Naar portfoliocase 

 

Edouard Rekko
Commercieel Directeur, Fietsenwinkel.nl 

"We zochten een e-commercebureau die onze webshops, waaronder Fietsenwinkel.nl, goed en snel kon migreren naar Magento Enterprise en ze kon voorzien van een redesign. Daarnaast zochten we een partij die ons kon adviseren en ondersteunen op het gebied van online marketing. ISM heeft de kennis en expertise om het maximale uit onze e-commerce activiteiten te halen. We zijn zeer blij met de keuze voor ISM eCompany!"

Naar portfoliocase

  • Magento Enterprise Partner
  • Meer dan 22 jaar e-commerce ervaring
  • 350 specialisten die het maximale uit uw e-commercestrategie willen halen
  • Bewezen succesverhalen. Bekijk ons portfolio  

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Magento webshop met balans tussen branding en conversie
Online adverteren
e-Commerce strategie en implementatie

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00