Wij zijn trots te werken voor:

Copernica koppelen aan Magento

E-mailmarketing is een belangrijk middel binnen de marketingmix. U wilt niet alleen standaard campagnes naar de hele database sturen. U wilt een stap verder: e-mailcampagnes die echt relevant zijn voor de ontvangers. Daarom wilt u Copernica koppelen aan uw Magento-webshop.

 

Gepersonaliseerde e-mailcampagnes door koppeling Copernica met Magento

U heeft al profijt van Copernica koppelen aan Magento vanwege de automatische verwerking van de nieuwsbriefinschrijvingen. U heeft hier dan geen omkijken meer naar en u werkt altijd met een actuele database. Maar u kunt veel meer met een Copernica koppeling met Magento.


Gepersonaliseerde e-mailmarketingcampagnes

Personalisatie maakt campagnes relevant. Hiervoor hebt u gegevens nodig over uw bezoekers. Door Copernica te koppelen aan Magento kunt u hiermee aan de slag.

Zou u het bijvoorbeeld niet fantastisch vinden om automatisch e-mails naar consumenten te sturen die nog artikelen hebben in hun winkelmandje? Of campagnes die automatisch klanten bedanken voor hun aankoop of herhaalaankopen stimuleren?

Door Copernica te koppelen aan Magento kunt u campagnes op basis van klantgedrag inrichten waardoor u meer conversie haalt uit uw e-mailmarketing.

 

E-commerceprofessionals die voor u klaar staan

Onze experts werken voor zowel kleine als grote webshops. Elke webshop kent zijn eigen uitdagingen, waardoor onze experts vrijwel alle koppelingen kunnen realiseren.

Copernica koppelen aan Magento is dus geen enkel probleem. Door het contactformulier op deze pagina in te vullen kunt u vrijblijvend informatie ontvangen over dit proces en de mogelijkheden.

full service e-commercebureau


Conversieverhogende e-mailmarketing 

Na voltooiing van de koppeling tussen Copernica en Magento, kunt u aan de slag om meer uit e-mailmarketing te halen. Ook hier staan we proactief voor u klaar. Indien gewenst denken wij graag met u mee over hoe u automatisch mailprocessen opzet, templates aanpast en welke campagnes u kunt inzetten. Vraag vrijblijvend advies op door het contactformulier op deze pagina in te vullen.  

  • Tien jaar ervaring met Magento
  • Eerste Nederlandse bureau die zichzelf Magento Enterprise Partner mag noemen
  • Partner van Copernica
  • Eigen ontwikkelde e-mailmarketingextensie voor conversieverhogende campagnes
  • Wij kunnen zowel strategisch partner als uitvoerder zijn
  • Bekijk ons portfolio voor behaalde resultaten  
  • Magento Enterprise Partner

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00