Evenementen

30 mei 2018 | Beurs van Berlage, te Amsterdam

Op woensdag 30 mei organiseert Emerce de vierde editie van E-commerce Live! Wij zijn op aanwezig met twee sessies. E-commerce Live brengt retailers, webshops, direct sellers, fabrikanten en merken samen voor een dag lang onderdompeling in de laatste ontwikkelingen, nieuwste trends, beste tactics en innovatieve mogelijkheden op het gebied van e-commerce. Bent u er ook bij?

31 mei 2018 | Media Plaza, te Utrecht

Op donderdag 31 mei vindt de 27ste editie van What's going on in Retailing?! plaats in het in Media Plaza te Utrecht. Wij zijn aanwezig met één spekerssessie. Tijdens dit event worden meer dan 500 retailers en fabrikanten op de hoogte gebracht van alle laatste in's & out's binnen retailing. Bent u er ook bij?

31 mei 2018 | Beurs van Berlage, te Amsterdam

Op donderdag 31 mei organiseert Emerce de zevende editie van Digital Marketing Live! Wij zijn aanwezig met twee sessies. Digital Marketing Live! is het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing, advertising en interactieve media. U wordt samen met 2000 andere bezoekers door 180 (inter)nationale sprekers geïnspireerd en bijgepraat over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bent u er ook bij?

21 juni 2018 | Van Nelle Fabriek, Rotterdam

SEO voor webshops is net iets anders dan voor websites. Het proces, linkbuilding en landingspagina-optimalisatie: al deze onderwerpen zijn van belang bij SEO voor webshops en worden behandeld in deze masterclass. Daarnaast wordt toegelicht wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van voicesearch.

05 juli 2018 | 14.30 - 15.30 uur

E-mail is geen eenmalig project, maar een proces waarin je doorlopend met de juiste analyses de resultaten optimaliseert. Tijdens haar webinar legt ISM'er Michelle Brinkhuis uit wat de belangrijste stappen zijn om uw resultaten uit e-mailmarketing te maximaliseren. Meld u nu aan!

12 juli 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Door berichten over Facebook-campagnes met fantastische resultaten, gaan veel (online) retailers enthousiast aan de slag met adverteren op het sociale medium. Maar vaak zijn de resultaten teleurstellend. ISM'er Marissa Koolwijk vertelt daarom in een webinar alles over adverteren op Facebook, zodat ook u uw KPI's ermee kunt behalen.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?