Evenementen

Evenementen

23 augustus 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Veel webshops zetten online marketingkanalen performance based in. Maar wat als u uw merknaam wil versterken? Meld u aan voor deze webinar als u online marketingkanalen wil leren inzetten voor branding.

11 september 2018 | 14.30 - 15.30 uur

U wilt er zeker van zijn dat de aanpassingen in uw webshop uw omzet structureel verhoogt. Een populair middel hiervoor is het uitvoeren van een A/B-test. Maar hoe voert u zo'n test uit? Tijdens haar webinar vertelt ISM'er Mayke van de Ven u hier alles over. Meld u nu aan!

13 september 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Veel organisaties doen maar wat met online marketing. Kanalen worden ad hoc ingezet of campagnes weer uitgezet omdat ze niet rendabel zijn. Het lijkt wel dat alles zo snel verandert dat een plan maken onbegonnen werk lijkt. Maar dat is natuurlijk niet zo. Zonder een plan en gedegen strategie zal het maximale nooit uit online marketing gehaald worden. ISM'er Sander Lems legt u uit welke stappen u moet ondernemen om tot een goede online marketingstrategie te komen. Meld u nu aan!

20 september 2018 | DeFabrique, Utrecht

ISM eCompany is op donderdag 20 september met drie sprekers en een stand aanwezig bij Shopping Today in DeFabrique, te Utrecht. De (e)commercebranche ontwikkelt razendsnel. Wilt u als ondernemer meegaan met de tijd, dan kunt u feitelijk niet om de nieuwe trends heen! Voor uw jaarlijkse update over e-Commerce komt u naar Shopping Today. Bent u er ook bij?

27 september 2018 | Van Nelle Fabriek te Rotterdam

Tijdens deze e-mailmarketing masterclass gaan we in op relevante en actuele aspecten van e-mailmarketing: data, psychologie, automatische campagnes, A/B-testen en personalisatie. Het allerbelangrijkste is echter dat we u laten zien hoe u van uw e-mailmarketing een continu optimalisatie-traject maakt waarin al deze aspecten een hoofdrol spelen.

09 oktober 2018 | Barcelona

Op dinsdag 9 en woensdag 10 oktober zijn wij aanwezig bij Magento Europe Live in Barcelona. ISM'er Collin de Boer geeft samen met Alon Raz van Strauss Coffee een presentatie over hoe Strauss haar internationale e-commerce business beheert.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?