Evenementen

25 april 2018 | Nekkerhal, Mechelen - België

ISM'er Jurjen Jongejan spreekt op woensdag 25 april tijdens De Webshop Vakdagen in de Nekkerhal, te Mechelen (België). De Webshop Vakbeurs komt voor de tweede keer naar België. De Webshop Vakbeurs richt zich op ondernemers die willen starten met een webshop, entrepreneurs die hun online kanaal willen optimaliseren en op gevestigde namen die naast fysieke verkoop de stap naar online verkoop willen maken.

03 mei 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Bezoekers rekenen af met webshops die niet goed presteren op smartphones. Daarom wordt in de webinar op 3 mei verteld hoe u uw mobiele webshop optimaliseert.

17 mei 2018 | Van Nelle Fabriek te Rotterdam

Hoe haalt u de maximale ROI uit uw online marketingbudget? In deze nieuwe masterclass tonen we u hoe u een online marketingroadmap opstelt aan de hand van twee praktische cases.

24 mei 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Het hebben van sterke content en een goed geoptimaliseerd SEO-platform is niet voldoende om de top te bereiken voor competitieve zoekwoorden. Linkbuilding is de laatste stap in het SEO-proces om topposities in de organische zoekresultaten te behalen. Tijdens zijn webinar legt ISM'er Mark Trieling uit hoe u een succesvolle linkbuilding-strategie opzet. Meld u nu aan!

30 mei 2018 | Beurs van Berlage, te Amsterdam

Op woensdag 30 mei organiseert Emerce de vierde editie van E-commerce Live! Wij zijn op aanwezig met twee sessies. E-commerce Live brengt retailers, webshops, direct sellers, fabrikanten en merken samen voor een dag lang onderdompeling in de laatste ontwikkelingen, nieuwste trends, beste tactics en innovatieve mogelijkheden op het gebied van e-commerce. Bent u er ook bij?

31 mei 2018 | Media Plaza, te Utrecht

Op donderdag 31 mei vindt de 27ste editie van What's going on in Retailing?! plaats in het in Media Plaza te Utrecht. Wij zijn aanwezig met één spekerssessie. Tijdens dit event worden meer dan 500 retailers en fabrikanten op de hoogte gebracht van alle laatste in's & out's binnen retailing. Bent u er ook bij?

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?