Evenementen

26 juni 2018 | Pakhuis de Zwijger, te Amsterdam

Op dinsdag 26 juni vindt Emerce Fashion plaats in Amsterdam. Wij zijn op aanwezig met één sessie. Emerce Fashion is voor retailers, brands en pure players. De meest innovatieve fashion retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce in de fashion branche. Bent u er ook bij?

05 juli 2018 | 14.30 - 15.30 uur

E-mail is geen eenmalig project, maar een proces waarin je doorlopend met de juiste analyses de resultaten optimaliseert. Tijdens haar webinar legt ISM'er Michelle Brinkhuis uit wat de belangrijste stappen zijn om uw resultaten uit e-mailmarketing te maximaliseren. Meld u nu aan!

12 juli 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Door berichten over Facebook-campagnes met fantastische resultaten, gaan veel (online) retailers enthousiast aan de slag met adverteren op het sociale medium. Maar vaak zijn de resultaten teleurstellend. ISM'er Marissa Koolwijk vertelt daarom in een webinar alles over adverteren op Facebook, zodat ook u uw KPI's ermee kunt behalen.

26 juli 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Met een alsmaar toenemend aantal marketing- verkoop- en distributiekanalen en touchpoints waar de consument aanwezig is, wordt het retail-landschap steeds complexer. Merkfabrikanten maar ook retailers lopen hierbij tegen zowel interne- als externe kanaalconflicten aan. ISM'er Sander Berlinski vertelt hoe u ervoor zorgt dat er synergie is tussen uw communicatie en de distributiekanalen. Meld u nu aan!

09 augustus 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Het grootste obstakel dat consumenten ervaren in mobiele webshops zijn de lange laadtijden. Hoe zorgt u voor een optimale beleving? In deze webinar krijgt u een aantal tips!

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?