Evenementen

29 augustus 2019 | 14.30 - 15.30 uur

U wilt er zeker van zijn dat de aanpassingen in uw webshop uw omzet structureel verhoogt. Een populair middel hiervoor is het uitvoeren van een A/B-test. Maar hoe voert u zo'n test uit? Tijdens haar webinar vertelt ISM'er Mayke van de Ven u hier alles over. Meld u nu aan!

05 september 2019 | 14:30 - 15:30 uur

Veel organisatie zetten online marketingkanalen in om de resultaten van hun webshop te verbeteren, maar vaak ontbreekt hier een duidelijke strategie voor. En dat is zonde, want zonder datagedreven strategie zal nooit het maximale uit de online marketingkanalen worden gehaald. Aan de hand van See Think Do Care-model van Google legt ISM'er Kees Beckeringh uit welke 12 bouwstenen er nodig zijn om een goede online marketingstrategie op te bepalen en op te stellen. Meld u nu aan!

19 september 2019 | DeFabrique, Utrecht

ISM eCompany is op donderdag 19 september met drie sprekers en een stand aanwezig bij Shopping Today in DeFabrique, te Utrecht. De (e)commercebranche ontwikkelt razendsnel. Wilt u als ondernemer meegaan met de tijd, dan kunt u feitelijk niet om de nieuwe trends heen! Voor uw jaarlijkse update over e-Commerce komt u naar Shopping Today. Bent u er ook bij?

19 september 2019 |

Met standaard Magento voldoet uw webwinkel niet aan de hoge verwachtingen van Nederlandse consumenten. Snelheid, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid; tijdens deze webinar vertelt ISM'er Romy Kuijper hoe u verwachtingen overtreft met best practices voor Magento. Meld u nu aan!

24 september 2019 | Van Nelle Fabriek, te Rotterdam

Save the date! Op dinsdag 24 september organiseren wij de tweede editie van Data Driven Conference. Dit jaar staat het event in het teken van strategie en customer experience.

17 oktober 2019 | 14.30 - 15.30 uur

Klanten worden vandaag de dag steeds veeleisender. En het is lastig om als webshop aan alle eisen te voldoen. Om uw klanten beter te begrijpen en aan hun verwachtingen te kunnen voldoen heeft u een duidelijke klantreis nodig. Tijdens deze webinar vertelt ISM'er Sander in zes stappen hoe u deze opstelt en toepast in uw organisatie. Meld u nu aan!

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?