Evenementen

30 oktober 2018 | Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Digitaal opereren zonder een datagedreven strategie is net als op pad gaan naar uw bestemming zonder het uitstippelen of volgen van een route. U bereikt dan uw bestemming niet. Een digitale strategie is dus cruciaal. Leer in een vierdaagse masterclass hoe u een datagedreven digitale strategie vormt. U gaat naar huis met een kant-en-klaar digitale aanpak voor 2019.

01 november 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Stop met het denken in losse online marketingkanalen, want hierdoor behaalt u niet het maximale resultaat. Start met het creëren van een 360° klantprofiel. Tijdens zijn webinar legt ISM'er Siebren van Bruggen uit hoe u inzichten uit uw klantdata haalt en deze inzichten omzet naar concrete personalisaties in de gehele klantreis. Meld u nu aan!

08 november 2018 | Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Verkrijgt u geen kwalitatief verkeer of conversies vanuit uw online advertentiestrategie? Of wilt u uw online marketingactiviteiten op een hoger niveau brengen, maar kosten de huidige activiteiten al teveel tijd? En werkt u bij een retailorganisatie of merkfabrikant? Dan is een bezoek aan onze masterclass over online adverteren een bezoek waard.

15 november 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Een Magento 2 Commerce webshop is een platform met unieke mogelijkheden om uw klanten een optimale ervaring te bieden in uw webshop. Echter ziet ISM'er Gayan Teubel in de praktijk vaak dat veel van deze mogelijkheden nog niet optimaal benut worden. Tijdens zijn webinar vertelt Gayan hoe u meer digitaal succes uit uw Magento 2 Commerce webshop kunt halen door 5 Magento 2 Commerce functionaliteiten te benoemen. Meld u nu aan!

29 november 2018 | 14.30 - 15.30 uur

Verlies van organische bezoekers door technische fouten en content-aanpassingen is een veelvoorkomend probleem voor grotere webshops. Daarom is het van belang om de belangrijkste KPI’s goed te monitoren en tijdig te reageren op problemen. Tijdens zijn webinar legt ISM'er Kees Beckeringh uit waar de meeste problemen ontstaan voor SEO. Meld u nu aan!

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?