[Webinar] Verhoog je conversie: zo speel je in op de veranderende wetgeving omtrent online betalingen

Webinar

Michiel van Werkhoven van MultiSafepay    04-03-2021   

In een snel veranderende markt, met toenemende wetgeving welke van invloed is op de conversie van webshops, bieden partnerschappen de perfecte gelegenheid om gespecialiseerde kennis en innovatie in te zetten. MultiSafepay heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van betalingen. Tijdens deze webinar vertelt Michiel van Werkhoven van MultiSafepay over de externe bedreigingen die van invloed kunnen zijn op de conversie op je webshop, welke oplossingen er zijn om dit te verbeteren en hoe MultiSafepay werkt om barrières voor de consumenten weg te nemen.

Datum en tijd

Donderdag 4 maart 2021, 14:30 - 15:30

Locatie

Online, dus achter je bureau

Voor wie

E-commercemanagers en marketeers werkzaam bij een retailorganisatie, merkfabrikant of groothandel

Meld je aan

Waar gaat de webinar over?

MultiSafepay, opgericht in 1999, is een toonaangevende Payments Services Provider met een passie voor het creëren van betrouwbare en innovatieve betaaloplossingen voor merchants en partners in heel Europa. Als één van de langst dienende PSP's in de industrie, danken zij hun groei aan de passie voor productontwikkeling, de werknemers en partnerships.

MultiSafepay onderscheidt zicht met in-house expertise en toegewijde development teams welke MultiSafeay in staat stellen 'off the shelf' plugins te bouwen met technische partners, zoals bijvoorbeeld Magento. Maar ook het creëren van op maat gemaakte customer journeys en oplossingen voor onze merchants.

De ecommercemarkt is er één van constante veranderingen, met wetgevingen die heel Europa bestrijken en van invloed zijn op de manier waarop webwinkels te werk kunnen gaan (als het gaat om betalingen). Hoewel deze wetgeving in het belang is van de consument, kan het de conversie van de checkouts van webwinkels zeer nadelig beïnvloeden. Door de toevoeging van diverse controles en authenticatie factoren waardoor consumenten afgeschrikt kunnen worden.

MultiSafepay ziet hun rol als Payment Service Provider als meer dan alleen het faciliteren van betalingen. Zij geloven er stellig in dat door ondernemend te zijn en samen te werken met onze partners en merchants, zij jullie webshop naar een hoger niveau kunnen tillen. Jullie als retailers, merk of groothandel te helpen obstakels te overwinnen en de checkout te creëren die perfect aansluit bij de wensen van de consumenten. Door de uitgebreide betaalmix van MultiSafepay te combineren met verschillende toepassingen en oplossingen, bieden zij hun merchants de juiste tools om een betaalervaring op maat te creëren.

In deze webinar gaat Michiel van Werkhoven, CPO van MultiSafepay dieper in op eerdere en recente wetswijzigingen die van grote invloed zijn geweest op wat webshops wel en niet kunnen doen, en welke tools en oplossingen kunnen worden ingezet om op een positieve manier met met deze wetgeving om te gaan. Ook vertelt hij hoe je om kunt gaan met potientiële (externe) conversiekillers zoals: SCA (Strong Customer Authentication), GDPR (Algemene verordening gegevensbescherming), PSD2 (Payment Services Directive 2). Daarnaast laat hij ook zien hoe je jouw customer journey kan optimaliseren met nieuwe functies en voordelen van MultiSafepay's nieuwe release van plugins, zoals Magento Vault en Instant purchase.

De webinar is op donderdag 4 maart om 14:30 uur.

In 45 minuten leer je:

 • Dat door samenwerking met de juist partners conversiewinst kan worden behaald om hun business te stimuleren
 • De mogelijkheden om een unieke checkout journey te maken met oplossingen welke op maat ontwikkeld zijn.
 • Door welke (externe) conversiekillers je potentiële verlies draait
 • Bestaande gebruikers kunnen de nieuwe release nu downloaden. Iedereen die een nieuw partnerschap wil starten kan profiteren van onze nieuwe Express-onboarding processen en dezelfde dag nog worden overgeschakeld

Spreker

Michiel van Werkhoven MSP

Michiel van Werkhoven — CPO, MultiSafepay

Met een ware passie voor product development, is Michiel van Werkhoven drie jaar geleden aan boord gekomen bij MultiSafepay als Chief Product Officer. Michiel is verantwoordelijk voor innovatie en het ontwikkelen van de allernieuwste technologie op het gebied van naadloze commerce in een constant veranderende markt.

Meer evenementen

 • [Webinar] Internationale Marketplaces in 2021: deze onderdelen mogen niet ontbreken in je strategie

  [Webinar] Internationale Marketplaces in 2021: deze onderdelen mogen niet ontbreken in je strategie

  Webinar Marketplaces |

  Marketplaces; iedereen heeft het erover, je kan er bijna niet meer om heen. Er i...

  Krystell Statie van ChannelEngine   
  11-03-2021   

 • [Webinar] Verhoog je conversie: zo speel je in op de veranderende wetgeving omtrent online betalingen

  [Webinar] Verhoog je conversie: zo speel je in op de veranderende wetgeving omtrent online betalingen

  Webinar Payment Service Provider |

  In een snel veranderende markt, met toenemende wetgeving welke van invloed is op...

  Michiel van Werkhoven van MultiSafepay   
  04-03-2021   

 • [Webinar] Internationale SEO: hoe verleg je als webwinkel de grenzen naar het buitenland?

  [Webinar] Internationale SEO: hoe verleg je als webwinkel de grenzen naar het buitenland?

  SEO Webinar

  Ondanks het uitdagende jaar hebben veel retailers en merken toch een groei doorg...

  Umut Terli   
  18-03-2021