[Webinar] SEO in uw DNA: het optimale proces voor maximaal succes

Van strategie tot uitvoering

webinar_SEO-proces.jpegZoekmachine-optimalisatie (SEO) in 2017 lijkt net op de Champions League. Dat komt doordat er veel zware concurrentie is die allemaal die felbegeerde eerste positie voor relevante zoekresultaten wilt bereiken.

Maar wie wilt scoren heeft niet alleen een fantastische aanvaller nodig die alle SEO-praktijken slim kan toepassen. Het winnende team heeft een ijzersterke samenwerking. Ze weten exact wat ze van elkaar kunnen verwachten. Een gestructureerd proces leidt tot SEO-succes. Heeft u dit al goed in kaart in uw organisatie? In deze webinar laat Kees Beckeringh, onze team lead SEO, zien hoe u SEO in het DNA van de organisatie krijgt.  

Op donderdag 6 april om 14.30 uur geeft Kees de gratis webinar over het SEO-proces.

Belangrijke informatie

  • Datum: 6 april
  • Tijd: 14.30 - 15.30 uur
  • De webinar wordt gegeven in het Nederlands

De webinar duurt ongeveer 45 minuten. Aan het einde van het webinar is er kort de tijd voor uw vragen. 

Waarom deze webinar volgen?

Na 7 jaar gewerkt te hebben als SEO-consultant heeft Kees zowel als nederlagen successen meegemaakt. Tijdens deze webinar deelt hij zijn ervaringen en geeft hij zijn strategische visie op SEO, die bedrijven helpt om hun eigen organisatie en processen te verbeteren. De kernvraag die hij beantwoordt: wat heeft uw bedrijf nodig om te slagen met SEO in 2017?

Wat leert u in deze webinar?

U weet na afloop wat er nodig is om te slagen met SEO in 2017. Niet alleen weet u welke acties nodig zijn voor succesvolle SEO, maar ook wat u binnen uw eigen organisatie kunt veranderen.

 

Spreker


Kees Beckeringh Team Lead SEO.pngKees Beckeringh, Team lead SEO 

Kees Beckering is sinds 2014 werkzaam bij ISM eCompany en vindt het hele spectrum van techniek, content en linkbuilding interessant Hij is gespecialiseerd in SEO voor e-commerce. Behalve het managen van ons SEO-team werkt hij onder andere voor Open32, Heuts, Lucardi, Duifhuizen en Casa Shops.