e-Commerce kennisbank

We werken met passie en liefde voor het vak e-Commerce. We zijn er elke dag mee bezig en leren iedere dag van vakgenoten, collega's en onze klanten. Deze kennis delen we graag met u. Via onze kennisbank mist u niets van de nieuwste e-Commerce trends en tips.


Blogs

02 augustus 2017

Lees waarom de nieuwe toepassingen in Google AdWords zorgen voor de grootste verandering van 2017: bespaar zeeën van tijd en genereer tegelijkertijd meer omzet!


25 juli 2017

Wilt u de beslissingen van uw webshopbezoekers beïnvloeden, dan moet u weten wanneer u bepaalde verleidingstechnieken kunt inzetten. In deze blog vertellen we hoe u drie psychologische theorieën toepast in uw webshop.

Lees meer blogs

Whitepapers

Onze SEO-specialisten legden voor dit onderzoek 19 online drogisterijen tegen de lat: wie kwam er als beste uit de bus, en wie als slechtste? Lees in dit onderzoek op welke SEO-factoren drogisten- webshops nog beter kunnen optimaliseren!


Op basis van bijna 136 miljoen sessies en 3 miljoen transacties van middelgrote en grote Nederlandse modewebwinkels geeft deze benchmark antwoord op de vraag: hoe hoog moet het conversiepercentage van mijn webshop zijn?

Lees meer whitepapers

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?