e-Commerce kennisbank

We werken met passie en liefde voor het vak e-Commerce. We zijn er elke dag mee bezig en leren iedere dag van vakgenoten, collega's en onze klanten. Deze kennis delen we graag met u. Via onze kennisbank mist u niets van de nieuwste e-Commerce trends en tips.


Blogs

11 april 2019

<p><span>Onlangs organiseerden we een masterclass e-mailmarketing. Was u er niet bij? Dit is wat u heeft gemist!</span></p>


19 maart 2019

<p><span>Uw webshop moet een goede gebruikerservaring (user experience ofwel UX) bieden aan uw bezoekers, want anders vinden ze binnen één klik uw concurrent waar ze wel zorgeloos vinden wat ze zoeken. Een slechte ervaring in uw webshop kost u dus omzet. Waarop moet u letten bij UX-design?</span></p>

Lees meer blogs

Whitepapers

Dit is een handig Excel-bestand voor het bijhouden van uw e-mailmarketingprestaties op deze tien onmisbare KPI's. Het Excel-bestand geeft u tevens handvatten voor het bepalen van groeidoelstellingen voor e-mailmarketing.


In deze e-commercebenchmark vindt u de resultaten van bezoekersgedrag in middelgrote tot grote Nederlandse modewebwinkels in het laatste kwartaal van 2018. Zo leest u over gemiddelde conversiepercentages, uitvalpercentages, gemiddelde orderwaarde en webshopbezoeken per apparaat.

Lees meer whitepapers

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?