e-Commerce kennisbank

We werken met passie en liefde voor het vak e-Commerce. We zijn er elke dag mee bezig en leren iedere dag van vakgenoten, collega's en onze klanten. Deze kennis delen we graag met u. Via onze kennisbank mist u niets van de nieuwste e-Commerce trends en tips.


Blogs

12 september 2019

<p><span>Het hebben van kwalitatieve e-mailadressen is een belangrijke voorwaarde voor succesvolle e-mailcampagnes. Maar hoe verkrijg je kwalitatieve e-mailadressen?</span></p>


05 september 2019

<p>Door zoekmachine-optimalisatie (SEO) wordt je beter gevonden in Google. De techniek van je webshop moet dan wel op orde zijn. De indexatie van je webshop speelt hierin een belangrijke rol. </p>

Lees meer blogs

Whitepapers

Zonder database kunt u geen e-mailmarketing inzetten. Tijd om e-mailadressen te verzamelen! Maar hoe zorgt u voor (kwalitatieve) adressen? In deze whitepaper krijgt u tien concrete tips voor het verzamelen van kwalitatieve e-mailadressen.


In deze e-commercebenchmark vindt u resultaten van bezoekersgedrag in middelgrote tot grote Nederlandse modewebwinkels in het tweede kwartaal van 2019. Ontdek wat de gemiddelde conversiepercentages, uitvalpercentages, gemiddelde orderwaarde en webwinkelbezoeken per apparaat zijn. 

Lees meer whitepapers

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?