e-Commerce kennisbank

We werken met passie en liefde voor het vak e-Commerce. We zijn er elke dag mee bezig en leren iedere dag van vakgenoten, collega's en onze klanten. Deze kennis delen we graag met u. Via onze kennisbank mist u niets van de nieuwste e-Commerce trends en tips.


Blogs

19 juni 2018

<p>Magento webshops en Progressive Web Apps (PWA's): wat valt er allemaal over te weten? In deze overzichtelijke blog schrijft onze Magento-consultant Kevin over de voor- en nadelen van deze oplossing!</p>


13 juni 2018

<p>Magento Business Intelligence is een oplossing waarmee u data van verschillende bronnen kunt inzetten voor data driven e-commerce. ISM'er Collin de Boer vertelt u hier meer over! </p>

Lees meer blogs

Whitepapers

Bent u op zoek naar een nieuwe samenwerkingspartner, dan kan het lastig zijn om de juiste partij te vinden. Met Gayan's RFP-template zorgt u ervoor dat u de deelnemende bureaus de juiste vragen stelt!


In de e-commercebenchmark vindt u resultaten van bezoekersgedrag in middelgrote tot grote Nederlandse modewebwinkels in het eerste kwartaal van 2018. Zo leest u over gemiddelde conversiepercentages, uitvalpercentages, gemiddelde orderwaarde en webshopbezoeken per apparaat.

Lees meer whitepapers

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?