e-Commerce kennisbank

We werken met passie en liefde voor het vak e-Commerce. We zijn er elke dag mee bezig en leren iedere dag van vakgenoten, collega's en onze klanten. Deze kennis delen we graag met u. Via onze kennisbank mist u niets van de nieuwste e-Commerce trends en tips.


Blogs

16 november 2017

Een van de stellingen bij het ISM Omnichannel Event voor een rondetafelgesprek luidde: retailers die niet naar omnichannel overstappen bestaan over vijf jaar niet meer. Hierover werd heftig gediscussieerd. Wat bleek: voor iedereen betekent omnichannel iets anders. Discussie en kennisdeling was ook het doel van het event, want hierdoor kun je de volgende stap zetten met je omnichannel-strategie. Wat heeft u gemist?


31 oktober 2017

Op donderdag 26 oktober bezochten e-commercemanagers, CEO's, CMO's, SEO-specialisten én marketeers ons kantoor voor onze SEO masterclass. Lees hier wat u heeft gemist!

Lees meer blogs

Whitepapers

Bent u toe aan een verdiepingsslag in de conversie-attributie van uw online marketingkanalen? Lees in deze whitepaper alles over het Markov-attributiemodel!


Onze SEO-specialisten legden voor dit onderzoek 19 online drogisterijen tegen de lat: wie kwam er als beste uit de bus, en wie als slechtste? Lees in dit onderzoek op welke SEO-factoren drogisten- webshops nog beter kunnen optimaliseren!

Lees meer whitepapers

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?