SEO

Wil jij graag meer SEO groei maar ontbreekt intern de kennis? Staat er een website migratie op de planning en wil je een groot SEO verlies voorkomen? Onze SEO consultants zijn expert in het genereren en behouden van organisch verkeer. Ze brengen een schat aan ervaring en track records mee van verschillende branches en bekende SEO bureaus waardoor zij voor ieder SEO vraagstuk de juiste aanpak hebben!

Head of SEO working on computer

Onze aanpak voor een succesvolle SEO strategie

Om onze SEO strategie zo goed mogelijk te bepalen starten we met het bepalen van jouw online marketing doelstellingen. Op basis daarvan start het onderzoeken van jouw zoekmarkt, en van jouw website.

Een collega die op kantoor werkt

SEO Zoekgedraganalyse

In de Zoekgedraganalyse analyseren we de totale zoekmarkt. Waar wil je op gevonden worden? Is dit realistisch, en waar kun je nog meer op gevonden worden? Hoe presteert je website momenteel binnen deze zoekwoordscope? Is de websitestructuur optimaal ingericht om groei te realiseren? 

Er wordt een overzichtelijk werkdocument in Googlesheets opgeleverd waar doorlopend actiepunten uit gedefinieerd worden. De rode draad van het zoekgedrag in de markt, huidige performance, SEO potentie en belangrijkste bevindingen en adviezen worden uitgebreid toegelicht in een presentatie.

SEO Website analyse

Voor iedere website zit de “SEO puzzel” anders in elkaar. De SEO consultant maakt daarom een scan van de website en bepaalt welke analyses er nodig zijn en waar de focus op wordt gelegd. Dit varieert van het content en backlinkprofiel analyses tot technische pagespeed analyses of het analyseren van crawlgedrag in de server log files.

De rode draad van de SEO strategie (belangrijkste uitkomsten en adviezen) wordt gepresenteerd in een uitgebreide presentatie. Aansluitend aan de presentatie wordt er werkdocument opgeleverd met zeer uitgebreide uitwerking van concrete SEO issues en adviezen: Waarom is het een probleem, wat is concreet de gewenste situatie en welke actiepunten zijn eraan verbonden?

Doorlopende SEO ondersteuning

De SEO analyses geven inzicht in de belangrijkste kansen en verbeterpunten en vormen zo het vertrekpunt van het SEO traject. Vanaf dit moment beginnen we alle SEO punten op volgorde van prioriteit (afgewogen door verwachte impact vs ingeschatte effort van de klant) op te pakken. Ieder SEO punt wordt opgepakt a.d.h.v. een concrete briefing. De SEO consultant schakelt hierbij direct met (interne of externe) tekstschrijvers en developers.

Nieuwe SEO punten en overige informatie (feedback, implementatie datum etc.) rondom de SEO issues worden centraal bijgehouden in de werkdocumenten zodat de historie van het SEO project goed gedocumenteerd blijft. Hierdoor kunnen nieuwe stakeholders eenvoudig aanhaken bij het project.

Middels diverse SEO tools en een Datastudio dashboard monitoren we continu de SEO resultaten. Iedere maand is er een voortgangsmeeting met de SEO consultant waarin ook openstaande en afgeronde worden besproken.

Onze aanpak voor SEO migraties

Onze consultants hebben een zeer brede ervaring met SEO migraties. Zowel met het migreren van meerdere websites naar 1 platform, tot de grootste technische uitdagingen. Zo hebben onze consultants de bekende Telfort/ KPN migratie en de eerste Magento PWA migratie in Nederland (en tweede van de wereld) uitgevoerd. Geen uitdaging is ons te groot!

Omdat iedere migratie anders is van aard wordt als eerste de scope van de migratie bepaald. Onze SEO consultants verwerken deze input tot een concreet actieplan inclusief planning en stemmen de voorwaarden voor een succesvolle SEO migratie af.

Voordelen SEO bij valantic CX

Ervaren team

– Een organisatie en SEO team met veel e-commerce ervaring

– 10+ jaar ervaring met SEO voor Magento 

– Consultants met diverse achtergronden, ook buiten e-Commerce

SEO aanpak

– Datagedreven SEO-advies op basis van data uit verschillende bronnen 

– Het meest overzichtelijke en beste SEO proces

– Een innovatief team met beschikking tot de beste SEO tools

– Groot netwerk van bloggers (1000+) en websites met hoge autoriteit 

Onze klanten

Casa logo

CASA

Logo Primera

Primera

Logo Sunnycars

Sunnycars

Gerelateerde content

Afbeelding SEO letters on hand with laptop

De impact van branding

SEO is een vakgebied waarin tastbaar bewijs van impact vaak moeilijk te vinden is. Tijdens een SEO-traject met één van onze klanten ontdekten we een duidelijke correlatie tussen merkinteresse en concurrentiekracht in SEO, vooral bij zeer competitieve zoektermen. Met hulp van de SEO factoren E-E-A-T en zoekintenties onthullen we de geheimen van een zeer succesvolle SEO strategie

Download De impact van branding
whitepaper voorbeeld - Van underdog naar SEO kampioen

Van underdog naar SEO kampioen - de weg naar 192% groei

Van der Garde werd in de lente van 2020 onze klant omdat zij een grote stap in hun online vindbaarheid wilde maken. De ambitie was, zoals bij vrijwel iedere SEO klant, om zoveel mogelijk topposities in Google te krijgen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar als kleinere speler in een van de meest competitieve branches?

Download Van underdog naar SEO kampioen - de weg naar 192% groei

Hulp nodig met jouw website migratie?

Plan een vrijblijvende intake met ons in. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.