Video's

Wilt u meer diepgaande informatie over een bepaald e-commerce onderwerp? Bekijk dan de opnames van onze webinars. 


Stop met het denken in losse online marketingkanalen, want hierdoor behaalt u niet het maximale resultaat. Start met het optimaliseren en personaliseren van de customer journey. ISM'er Siebren van Bruggen vertelde tijdens zijn webinar hoe u inzichten uit uw klantdata haalt en deze inzichten omzet naar concrete acties. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

Het vinden van een balans tussen persoonsgegevensgebruik en het respecteren van privacy-wetgeving is één van de grotere uitdagingen in dit digitale tijdperk. Tijdens haar webinar vertelde Michelle Wijnant, Juridisch Adviseur bij ICTrecht, alles over de aankomende veranderingen. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

Met de komst van Magento 2 ontvangen wij dagelijks de vraag welke Magento versie beter aansluit bij de online bedrijfsvoering. ISM'er Collin de Boer gaf daarom hierover een webinar. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

Een goede digitale strategie is essentieel voor elke e-commerce organisatie. Toch blijkt vaak dat het ontwikkeling van een strategie een grote uitdaging is. Daarom gaf ISM'er Sander Berlinski een webinar met daarin een concreet stappenplan. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

Google Shopping is een krachtig advertentiekanaal voor retailers, want veel consumenten maken er gebruik van. Maar hoe voorkomt u dat u geld verspilt en juist maximaal resultaat behaalt? ISM'er Rob van Vliet vertelde hier alles over tijdens zijn webinar. Bekijk hier de opname terug.

Bekijk de webinar

Een goede contentstrategie straalt expertise uit en is van toegevoegde waarde voor uw doelgroep. Maar hoe maakt u content waar iemand op zit te wachten? ISM'er Felice Bok gaf een webinar over dit onderwerp. Bekijk nu de webinar terug.

Bekijk de webinar

Waarom is display een onmisbare schakel binnen uw marketingstrategie? ISM'er Sanne Draaijer gaf antwoord op deze vraag. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

Maar liefst 53 procent van de bezoekers verlaat een webshop met een laadtijd langer dan 3 seconden. De meeste webshops redden deze maximale laadtijd niet en missen dus veel omzet. ISM'er Patty Bastiaansen vertelde tijdens haar webinar alles over laadtijdoptimalisatie. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

Wat kunt u in 2018 verwachten op gebied van zoekmachine-optimalisatie (SEO)? ISM'er Kees Beckeringh gaf een webinar over dit onderwerp. Bekijk nu de opname van de live webinar.

Bekijk de webinar

Door berichten over Facebook-campagnes met fantastische resultaten, gaan veel (online) retailers enthousiast aan de slag met adverteren op het sociale medium. Maar vaak zijn de resultaten teleurstellend.

Bekijk de webinar

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?