Video's

Wilt u meer diepgaande informatie over een bepaald e-commerce onderwerp? Bekijk dan de opnames van onze webinars. 


Hoe weet u wat de beste tijd is om een e-mailmarketingcampagne te versturen? Of welk onderwerpregel zorgt voor de hoogste openingsratio? Het antwoord ligt voor de hand: door te testen. Maar hoe pakt u A/B-testen in e-mailmarketing aan? ISM'er Monique laat in deze opname zien waarom juist in e-mailmarketing A/B-testen zo waardevol is, en hoe u het aanpakt.

Bekijk de webinar

Verlies van organische bezoekers door technische fouten en contentaanpassingen komt vaak voor bij (middel)grote webshops. ISM'er Kees vertelt in deze opname daarom hoe en welke data-analyses essentieel zijn voor SEO zodat u dit soort problemen kunt voorkomen.

Bekijk de webinar

Een Magento 2 Commerce webshop is een platform met unieke mogelijkheden, maar veel functionaliteiten zijn niet bekend bij (online) retailers en merkfabrikanten. ISM'er Gayan benoemt in deze webinar-opname daarom 5 Magento 2 Commerce-functionaliteiten die zorgen voor een betere klantervaring en een efficiënter werkenproces.

Bekijk de webinar

Stop met het denken in losse online marketingkanalen, want hierdoor behaalt u niet het maximale resultaat. Start met het creëren van een 360° klantprofiel. Tijdens zijn webinar legde ISM'er Siebren van Bruggen uit hoe u inzichten uit uw klantdata haalt en deze inzichten omzet naar concrete personalisaties in de gehele klantreis. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

A/B-testen is een onmisbaar middel voor iedere webshop die structureel de digitale omzet wil verhogen. Variant A met variant B vergelijken klinkt heel simpel, maar de uitvoering blijkt toch vaak ingewikkeld te zijn. Tijdens haar webinar legde ISM'er Mayke van de Ven uit wat het belang is van A/B-testen en hoe u een test correct opzet. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

Maar liefst 53 procent van de bezoekers verlaat een webshop met een laadtijd langer dan 3 seconden. De meeste webshops redden deze maximale laadtijd niet en missen dus veel omzet. ISM'er Patty Bastiaansen vertelde tijdens haar webinar alles over laadtijdoptimalisatie. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

Door berichten over Facebook-campagnes met fantastische resultaten, gaan veel (online) retailers enthousiast aan de slag met adverteren op het sociale medium. Maar vaak zijn de resultaten teleurstellend.

Bekijk de webinar

U haalt niet het maximale uit e-mailmarketing als u enkel een nieuwsbrief verstuurt. Tevens is e-mailmarketing geen eenmalig project. Het is een proces waarin u doorlopend met de juiste analyses de resultaten optimaliseert om structureel de omzet uit uw e-mailmarketingactiviteiten te vergroten. ISM'er Michelle Brinkhuis liet u tijdens haar webinar zien hoe u dit aanpakt.

Bekijk de webinar

Het hebben van sterke content en een goed geoptimaliseerd SEO-platform is niet voldoende om de top te bereiken voor competitieve zoekwoorden. Linkbuilding is de laatste stap in het SEO-proces om topposities in de organische zoekresultaten te behalen. Maar hoe pakt u dit slim aan? ISM'er Mark Trieling legde tijdens zijn webinar uit hoe u als online retailer een linkbuilding-strategie opzet.

Bekijk de webinar

Bezoekers rekenen af met webshops die niet goed presteren op smartphones. Een onduidelijk menu of verstopte call-to-actions: voorbeelden van boosdoeners waardoor bezoekers een webshop verlaten. Zonde, want zo lekt omzet weg. ISM'er Danny Loeffen gaf tijdens zijn webinar praktische tips en voorbeelden waarmee u uw webshop op mobiel verder kunt optimaliseren. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

Het vinden van een balans tussen persoonsgegevensgebruik en het respecteren van privacy-wetgeving is één van de grotere uitdagingen in dit digitale tijdperk. Tijdens haar webinar vertelde Michelle Wijnant, Juridisch Adviseur bij ICTrecht, alles over de aankomende veranderingen. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

Met de komst van Magento 2 ontvangen wij dagelijks de vraag welke Magento versie beter aansluit bij de online bedrijfsvoering. ISM'er Collin de Boer gaf daarom hierover een webinar. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

Een goede digitale strategie is essentieel voor elke e-commerce organisatie. Toch blijkt vaak dat het ontwikkeling van een strategie een grote uitdaging is. Daarom gaf ISM'er Sander Berlinski een webinar met daarin een concreet stappenplan. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

Google Shopping is een krachtig advertentiekanaal voor retailers, want veel consumenten maken er gebruik van. Maar hoe voorkomt u dat u geld verspilt en juist maximaal resultaat behaalt? ISM'er Rob van Vliet vertelde hier alles over tijdens zijn webinar. Bekijk hier de opname terug.

Bekijk de webinar

Een goede contentstrategie straalt expertise uit en is van toegevoegde waarde voor uw doelgroep. Maar hoe maakt u content waar iemand op zit te wachten? ISM'er Felice Bok gaf een webinar over dit onderwerp. Bekijk nu de webinar terug.

Bekijk de webinar

Waarom is display een onmisbare schakel binnen uw marketingstrategie? ISM'er Sanne Draaijer gaf antwoord op deze vraag. Bekijk nu de opname van de webinar.

Bekijk de webinar

Wat kunt u in 2018 verwachten op gebied van zoekmachine-optimalisatie (SEO)? ISM'er Kees Beckeringh gaf een webinar over dit onderwerp. Bekijk nu de opname van de live webinar.

Bekijk de webinar

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?