[Video] ShoppingTomorrow expertgroepen en bluepapers

Video

ISM eCompany    19 October 2021   

Onlangs was ISM eCompany voorzitter bij twee expertgroepen van ShoppingTomorrow, een exclusief én actief netwerk dat e-commerceprofessionals samenbrengt en inzichten levert voor de branche. 

Onder leiding van ISM eCompany en Adobe, heeft de expertgroep 'Transforming to a Digital First Customer Journey' onderzoek gedaan naar de kansen en uitdagingen om middels digitale toepassingen de waarde voor de klant te maximaliseren. Waar de expertgroep 'Conversion Optimization 2021', onder leiding van ISM eCompany en Tweakwise, juist weer onderzoek deed naar de drie grootste uitdagingen voor verdere conversie-optimalisatie groei. Onderstaand vind je een video met indrukken van deze expertgroepen en de bijbehorende Bluepapers.

 

Transforming to a Digital First Customer Journey 2021 Bluepaper

Digitalisering biedt veel waarde voor klanten. Dit wordt op verschillende manieren gedaan, van gemak en support tot inspiratie en informatie. Een risico is dat bedrijven door de bomen het bos niet meer gaan zien en digitalisering als complex ervaren, dit komt door de veelzijdigheid en vele mogelijkheden van digitale toepassingen. Om hierin overzicht en houvast te bieden, heeft de expertgroep ‘Transforming to a Digital First Customer Journey’, onder leiding van ISM eCompany en Adobe onderzoek gedaan naar de kansen en uitdagingen om middels digitale toepassingen de waarde voor de klant te maximaliseren.

Conversion Optimization 2021 Bluepaper

Conversie-optimalisatie komt steeds hoger te staan op de agenda in het Nederlandse bedrijfsleven. Er worden hiervoor verschillende tools ingezet, zo worden er gebruikersonderzoeken uitgevoerd, A/B-tesen worden gedaan om aanpassingen te valideren en vervolgens worden er klantgerichte optimalisaties doorgevoerd. Maar naast deze punten kent conversie-optimalisatie ook obstakels. In deze bluepaper worden de drie grootste uitdagingen voor verdere groei van conversie-optimalisatie gedeeld. Het onderzoek is uitgevoerd door de expertgroep ‘Conversion Optimization’, onder leiding van Tweakwise en ISM eCompany.

Ook interessant

 • [Video] ShoppingTomorrow expertgroepen en bluepapers

  [Video] ShoppingTomorrow expertgroepen en bluepapers

  Conversie-optimalisatie whitepaper video Digitale transformatie |

  Onlangs was ISM eCompany voorzitter bij twee expertgroepen van ShoppingTomorrow,...

  ISM eCompany   
  19 October 2021   

 • [Video+Presentatie] Keynote Management Events: Digitale transformatie door de jaren heen - wat zijn de learnings en kansen?

  [Video+Presentatie] Keynote Management Events: Digitale transformatie door de jaren heen - wat zijn de learnings en kansen?

  video presentatie Digitale transformatie |

  Op 15 september 2021 namen wij deel aan het online evenement: E-Commerce Strateg...

  ISM eCompany   
  1 October 2021   

 • Digitale transformatie: zo pak je het in 6 stappen aan [case]

  Digitale transformatie: zo pak je het in 6 stappen aan [case]

  Strategie Digitale transformatie blog

  Verkoop je producten via b2b-kanalen, maar wil je ook direct gaan verkopen aan c...

  Sander Berlinski   
  6 March 2019