Klantervaringen

'Klanttevredenheid is ons grootste goed. We kunnen zelf vertellen hoe tevreden onze klanten zijn. Het liefst laten we onze klanten zelf aan het woord.'

Fred de la Bretoniere

“Dankzij ISM hebben wij het effect van onderscheidende productafbeelding op een betrouwbare manier kunnen testen, met meer websitebezoekers via Google Shopping tot gevolg.”

Fredschoen

Iris van der Heijden

Online & marketplace specialist
Lees meer
Kasius

“Tijdens de sprekersessies op de Webwinkel Vakdagen werd het ons duidelijk. ISM eCompany is een professioneel fullservice digital agency die weet waar ze het over heeft. De keuze is gemaakt en we zijn nu vol in ontwikkeling van een toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk Magento 2 Commerce B2B-platform wat kan mee schalen met de groei en uitbreiding van het Kasius platform. Bovendien is dankzij het Akeneo PIM-systeem onze productinformatie gecentraliseerd.”

Kay Vossenaar_Kasius_site

Kay Vossenaar

Web Manager, L-Kasius
XD design

“We werken al jaren tevreden samen met ISM eCompany voor webshopbouw en online marketingactiviteiten. De samenwerking met ISM eCompany wordt gekenmerkt door een vlotte, proactieve communicatie en het oplossingsgerichte denken vanuit het team.”

Shirley_Akkerman_XDDesign_site

Shirley Akkerman

Global Retail Director, XD Design
Lees meer
logo_assem

“Binnen onze samenwerking ervaren wij ISM eCompany als een betrokken en proactieve digital commercepartner. ISM eCompany heeft ons niet alleen geholpen met het bepalen van onze bedrijfsstrategie, maar wist dit ook door te vertalen naar een online marketingstrategie en direct uitvoerbare kansen voor de verschillende online marketingkanalen. Het meedenken op zowel strategisch, tactisch én operationeel niveau heeft ons geholpen bij het bereiken van onze doelstellingen.”

Iris Kamerling_rond

Iris Kamerling

E-commerce Manager, Van den Assem
Lees meer
HB care

“Ons succes bij Bol.com is vooral te danken aan de goede samenwerking met ISM eCompany en met Bol.com zelf.”

Annette portret 3 (2) (1)

Annette Verhoeven

E-commerce Manager, HB Care
Lees meer
Lamp en licht logo

“Met onze oude webshop konden we de klant niet in alle stappen van de klantreis de beste ervaring bieden. Daarom besloten we om over te stappen naar Magento 2. ISM eCompany heeft onze doelen gerealiseerd.”

Beeld-Ard-Huisert2109-1

Ard Huisert

CMO, Lampenlicht en QAZQA
Lees meer
Hunkemoller-1

“Op basis van zeer gedegen usability-onderzoek geeft ISM eCompany ons voortdurend inzichten voor conversieverbeteringen aan onze webshops. Door het onderzoek en het track-record van de ervaren mensen bij ISM eCompany hebben we ISM eCompany gekozen als onze strategische conversiepartner. Ze helpen ons met kennisoverdracht aan ons team, procesoptimalisatie en verrassen ons steeds met goede A/B-testideeën.”

bert-middendorp-van-hunkemoller

Bert Middendorp

Manager e-commerce, Hunkemöller
Lees meer
Lucardi

“ISM eCompany is een organisatie waarmee wij op het gebied van online marketing en techniek nauw mee samenwerken. ISM eCompany heeft goede relevante ervaring voor het optimaliseren van onze online campagnes. Er wordt op een prettige manier gecommuniceerd en wat er beloofd is, wordt ook waargemaakt. Er is een duidelijke focus op return on investment en de gestelde doelstellingen. Deze manier van werken zorgt voor een waardevolle samenwerking met duidelijke succesvolle resultaten.”

elles-van-leeuwen-156

Elles van Leeuwen

E-commerce Manager, Lucardi
Lees meer
Strauss Coffee-1

“ISM eCompany is een professionele e-commerce partner, van strategie tot uitvoering. Dankzij de efficiënte en hands-on werkwijze leverden ze een app, een internationaal Magento 2 e-commerceplatform en een nieuw digitaal georiënteerd merk op volgens planning."

alron-raz-154

Alon Raz

Vice President e-commerce, Strauss Coffee
Lees meer
Mobiel.nl

“Na ISM eCompany’s pitch waren we ervan overtuigd dat zij de juiste partij waren om ons te helpen met zoekmachine-optimalisatie. We zijn meer dan tevreden met deze keus; ons organische verkeer neemt toe en de webshop staat nu met de juiste woorden op topposities in Google.”

thomas-borsboom

Thomas Borsboom

Directeur
Lees meer
zinzi_silver-jewels-logo

“Vooraf had ik twijfels om met ISM eCompany samen te werken. Een groot bureau en ik ben gewend om snel te kunnen schakelen. Ik heb zeker geen spijt gehad van mijn keuze.ISM eCompany schakelt sneller dan verwacht door eigen experts aan uw merk te koppelen. En ze hebben op alle door mij gebruikte e-commerce onderdelen enorme kennis van zaken. ISM eCompany heeft alle expertise in huis om ‘hand in hand’ mijn merk ook online te laten groeien.”

zinzi_silver-jewels-logo

Norbert Luckerath

CEO, ZINZI jewels & watches
Lees meer
Duifhuizen-1

“We werken al sinds 2012 samen met ISM eCompany. Destijds waren we op zoek naar een nieuw e-commerceplatform. We zochten een partij die bij ons paste en begreep. Inmiddels hebben we een sterke samenwerking die continu leidt naar (nog) betere resultaten. Zo hebben we onlangs nog succesvol een redesign doorgevoerd.ISM eCompany is betrokken, proactief, vooruitstrevend en resultaatgericht. We groeien nog steeds hard en dat komt mede door ISM eCompany!”

mark-van-der-stokker-duifhuizen

Mark van der Stokker

E-commerce Manager, Duifhuizen
Lees meer
Betersport-1

“Via ons netwerk kwamen we terecht bij ISM eCompany. Na een pitch waren we overtuigd dat zij ons konden helpen met zoekmachine-optimalisatie. De resultaten zijn boven verwachting. Ons organisch kanaal groeit en we staan met de juiste trefwoorden op topposities.”

joep-van-de-ven

Joep van de Ven

Directeur, Betersport
Lees meer
Condoom anoniem

“Begin 2013 koos ik ISM eCompany als mijn nieuwe online marketingpartner. ISM eCompany blinkt uit in haar betrokkenheid en expertise op het gebied van Google Ads, Google Analytics, SEO en A/B-testing. De samenwerking is erg prettig en er wordt continu meegedacht om zoveel mogelijk relevant bezoekverkeer en maximale omzet te realiseren voor Condoom-Anoniem. De groei van ons bedrijf zet onverminderd door, mede dankzij de inspanningen van ISM eCompany.”

richard-spooren-Condoom Anoniem

Richard Spooren

Eigenaar, Condoom-Anoniem
Lees meer
3.Blue_orange_Digital_State of Art-Logo

“We werken al jaren tevreden samen met ISM eCompany voor webshop bouw, design en online marketingactiviteiten. Ons Magento Enterprise-platform past perfect bij onze nieuwe omnichannel-strategie. ISM eCompany heeft ons laten zien wat het betekent om echt vanuit de klant te denken. Ze realiseerden een verrassende omnichannel-strategie waar wij daadwerkelijk mee aan de slag zijn gegaan.”

martijn-mateman

Martijn Mateman

Managing Director, State of Art
Lees meer
A.S. Adventure

“ISM eCompany is voor ons een echte sparringpartner op het gebied van conversie-optimalisatie voor onze webshops. Ze denken pro-actief met ons mee. Ze zijn echt specialist op hun vakgebied. Mede door ISM eCompany is de conversie op onze webshop met 50 procent gestegen!”

Kenny Vigneron

Kenny Vigneron

Online Manager, A.S. Adventure
Smit mode

“ISM eCompany is zelfsturend. Als ik zelf erg druk ben, kan ik er op vertrouwen dat het werk doorgaat en er vooruitgang wordt geboekt. ISM eCompany focust zich op de ROI en de doelstellingen die ze ook steeds ruimschoots behalen. Ze doen wat ze hebben beloofd. De manier van werken zorgt een waardevolle samenwerking met succesvolle resultaten.”

fleur-geerinck-smit-mode

Fleur Geericnk

E-commerce Manager, Smit Mode
Lees meer
Jeroen Beekman

“Ik ben heel blij met ISM eCompany en hoop nog lang van hun online marketingdiensten gebruik te maken. ISM eCompany staat voor wat ze zeggen en zijn no-nonsense, wat goed bij ons past!”

jeroen-beekman

Jeroen Beekman

Eigenaar, Jeroen Beekman mode
Lees meer
ONLINE SVG_Sanitairwinkel Original

“We zijn zeer tevreden over het deskundige usability-onderzoek van ISM eCompany. Het onderzoek gaf ons nuttige inzichten in issues waar we zonder dit onderzoek niet bij stil hadden gestaan. De verbeterpunten die we al hebben doorgevoerd verhogen de klanttevredenheid en de conversie. ISM eCompany heeft duidelijk veel kennis in huis.”

jaap-melchels-sanitairwinkel

Jaap Melchels

Online Marketeer, Sanitairwinkel
Lees meer
Koro PackVision

“Ongeveer 5 jaar geleden zijn we gestart met onze webshop www.enveloppenland.nl. In het begin deden we alle online marketing zelf, maar al snel kwam we erachter dat marketing voor e-commerce echt een specialisme is. De online marketingspecialisten van ISM eCompany verzorgen voor ons alle online marketingcampagnes en helpen ons met het verhogen van de online conversie. Ook helpen ze ons met onze internationale uitrol. Inmiddels zijn wij actief in zes landen. Mede dankzij ISM eCompany zijn onze digitale doelstellingen behaald.We zijn erg tevreden over ISM eCompany. Zowel over de behaalde resultaten als over de fijne samenwerking.”

Philip Steens

Philip Steens

Directeur, Koro PackVision B.V.
Budgetplan

“Voor de bouw van de webshop en onze online marketingactiviteiten hebben we een E-commerce Success Manager als aanspreekpunt. Zij is altijd bereikbaar en denkt proactief met ons mee. Net als de specialisten.”

marc-nederlof

Marc Nederlof

Online manager, Budgetplan
Lees meer