Klantervaringen

Klanttevredenheid is ons grootste goed. We kunnen zelf vertellen hoe tevreden onze klanten zijn. Het liefst laten we onze klanten zelf aan het woord.

Bert Middendorp
Manager e-commerce, Hunkemöller

“Op basis van zeer gedegen usability-onderzoek geeft ISM eCompany ons voortdurend inzichten voor conversieverbeteringen aan onze webshops. Door het onderzoek en het track-record van de ervaren mensen bij ISM eCompany hebben we ISM eCompany gekozen als onze strategische conversiepartner. Ze helpen ons met kennisoverdracht aan ons team, procesoptimalisatie en verrassen ons steeds met goede A/B-testideeën.”

Bekijk de portfoliocase


Marique Knijnenburg
Hoofd Marketingcommunicatie, Simon Lévelt

De eerste online resultaten die we samen met ISM eCompany hebben behaald zijn veelbelovend. Samen hebben we nog zoveel ideeen en zien we nog zoveel mogelijkheden voor de komende tijd. We zijn daarom ook erg blij met de keuze voor ISM eCompany als e-commercepartner!

Bekijk de portfoliocase


Norbert Luckerath
CEO, ZINZI jewels & watches

“Vooraf had ik twijfels om met ISM eCompany samen te werken. Een groot bureau en ik ben gewend om snel te kunnen schakelen. Ik heb zeker geen spijt gehad van mijn keuze.

ISM eCompany schakelt sneller dan verwacht door eigen experts aan uw merk te koppelen. En ze hebben op alle door mij gebruikte e-commerce onderdelen enorme kennis van zaken. ISM eCompany heeft alle expertise in huis om ‘hand in hand’ mijn merk ook online te laten groeien”

Bekijk de portfoliocase


Alon Raz
Vice President e-commerce, Strauss Coffee

“ISM eCompany is een professionele e-commerce partner, van strategie tot uitvoering. Dankzij de efficiënte en hands-on werkwijze leverden ze een app, een internationaal Magento 2 e-commerceplatform en een nieuw digitaal georiënteerd merk op volgens planning."

 

Bekijk de portfoliocase


Kenny Vigneron
Online Manager, A.S. Adventure

"ISM eCompany is voor ons een echte sparringpartner op het gebied van conversie-optimalisatie voor onze webshops. Ze denken pro-actief met ons mee. Ze zijn echt specialist op hun vakgebied. Mede door ISM eCompany is de conversie op onze webshop met 50 procent gestegen!" 


Fleur Geericnk
E-commerce Manager, Smit Mode

We werken op het gebied van online marketing graag samen met ISM eCompany. Ze hebben de kennis, expertise en ervaring om onze online marketingcampagnes en webshop continu te optimaliseren. Tevens is ISM eCompany zelfsturend. Als ik zelf erg druk ben, kan ik er op vertrouwen dat het werk doorgaat en er vooruitgang wordt geboekt.  

ISM eCompany focust zich op de Return on Investment en de gestelde doelstellingen die ze ook steeds ruimschoots behalen. Ze doen wat ze hebben beloofd. De manier van werken zorgt een waardevolle samenwerking met succesvolle resultaten.

Bekijk de portfoliocase


Kelly Meijers
Omnichannel en E-commerce Manager, Ranzijn tuin & dier

“De specialisten van ISM eCompany dagen ons altijd uit en denken proactief met ons mee. Ze zorgen ervoor dat we een goede strategie volgen bij het omvormen naar een omnichannel retailer. Kortom, we hebben veel vertrouwen in onze partnership met ISM eCompany.”

Bekijk de portfoliocase


Edouard Rekko
Commercieel Directeur, Fietsenwinkel.nl

"We zochten een e-Commercebureau die onze webshops, waaronder Fietsenwinkel.nl, goed en snel kon migreren naar Magento Enterprise en ze kon voorzien van een redesign. Daarnaast zochten we een partij die ons kon adviseren en ondersteunen op het gebied van online marketing. ISM eCompany heeft de kennis en expertise om het maximale uit onze e-commerce-activiteiten te halen. We zijn zeer blij met de keuze voor ISM eCompany!"

 

Bekijk de portfoliocase


Maikel Robben
E-commerce manager, Superwinkel

"Wij hebben een usability-onderzoek door ISM eCompany laten uitvoeren. Het was een zeer transparant proces. Hierdoor hebben we zelf ervaren dat het onderzoek professioneel en doordacht is uitgevoerd. Als resultaat kregen we dan ook zeer concrete adviezen en tips waarop we direct actie hebben ondernomen. Precies wat we zochten in een samenwerking."


Kim van Steenis
CRO Manager, Vliegtickets.nl, onderdeel van Otravo

“We hebben bij  uit een pitch van gerenommeerde bureau’s ISM eCompany gekozen als onze strategische conversie-optimalisatie partner. ISM eCompany heeft het conversie-optimalisatieproces gestructureerd om datagedreven onze webshops, waaronder Vliegtickets.nl, te optimaliseren. Naast dat ze onze A/B-testsuccesratio hebben verhoogd en veel ervaring meebrengen, is de samenwerking met de consultants erg prettig. We zijn erg blij met de keuze voor ISM eCompany en hopen nog lang van hun kennis gebruik te maken.”


Richard Spooren
Eigenaar, Condoom-Anoniem

''Begin 2013 heb ik ISM eCompany gekozen als mijn nieuwe online marketing partner. ISM eCompany blinkt uit in haar betrokkenheid en expertise op het gebied van Google AdWords, Google Analytics, SEO en A/B testing.

De samenwerking is erg prettig en er wordt continu meegedacht om zoveel mogelijk relevant bezoekverkeer en maximale omzet te realiseren voor Condoom-Anoniem. In het jaar 2014 heeft de groei van ons bedrijf weer onverminderd doorgezet, mede dankzij de inspanningen van ISM.''

Bekijk de portfoliocase


Jeroen Beekman
Eigenaar, Jeroen Beekman mode

"Ik ben heel blij met ISM eCompany en hoop nog lang van hun online marketing diensten gebruik te maken. ISM staat voor wat ze zeggen en zijn no-nonsense, wat goed bij ons past!"

Bekijk de portfoliocase


Emy Dirks
Marketing Communicatie, Kookwinkel Oldenhof

"Bij ISM eCompany bleek al snel dat we goed zaten. Ze staan altijd direct voor ons klaar en denken pro-actief mee. Daardoor halen we het maximale uit onze AdWords-campagnes."

Bekijk de portfoliocase


Mark van der Stokker
E-commerce Manager, Duifhuizen

''We werken al sinds 2012 samen met ISM eCompany. Destijds waren we op zoek naar een nieuw e-commerceplatform. We zochten een partij die bij ons paste en begreep. Inmiddels hebben we een sterke samenwerking die continu leidt naar (nog) betere resultaten. Zo hebben we onlangs nog succesvol een redesign doorgevoerd.

ISM eCompany is betrokken, proactief, vooruitstrevend en resultaatgericht. We groeien nog steeds hard en dat komt mede door ISM eCompany!”

Bekijk de portfoliocase


Jaap Melchels
Online Marketeer, Sanitairwinkel

"ISM eCompany heeft voor ons naar volle tevredenheid een usability-onderzoek uitgevoerd. Het onderzoek heeft ons nuttige inzichten gegeven in issues waar we zonder dit onderzoek niet bij stil hadden gestaan. Dit heeft zowel verbeterpunten opgeleverd die we direct hebben aangepast, als punten die waardevol zijn voor A/B-testideeën. ISM eCompany heeft laten zien veel kennis in huis te hebben. De uitvoering en de rapportage van het usability-onderzoek hebben we als deskundig ervaren."


Guido Voorbij
e-Commerce manager, Buddha to Buddha

''Uit een pitch met gerenommeerde namen is ISM eCompany voor ons als beste partij uit de bus gekomen. Als doorslag gevende factor de uitstekende balans tussen prijs en ervaring. En onze initiële briefing betreft onze wensen en waar Buddha to Buddha voor staat werd feilloos vertaald naar een beeldschone site die een goede verhouding heeft tussen branding en e-Commerce. De uiteindelijke ontwikkeling en implementatie ging in een sneltreinvaart en het resultaat mag er zijn!''

Bekijk de portfoliocase


Bernedien Verburg
Marketeer, Warmteservice

“We wilden graag onze e-mailmarketingactiviteiten naar een hoger plan tillen. De resultaten van de wekelijkse nieuwsbrief moesten verbeterd worden. Daarnaast wilden we gepersonaliseerde en geautomatiseerde e-mailcampagnes opzetten zodat we meer omzet uit dit kanaal konden genereren.

ISM eCompany heeft ons positief verrast met een zeer professionele klantcontactstrategie met campagnes die volledig zijn afgestemd op de customer journey van onze doelgroepen. Met resultaat! We hebben nu 200 procent omzetgroei uit e-mailmarketing. Een resultaat waar we trots op zijn.”

Bekijk de portfoliocase


Elles van Leeuwen
e-Commerce Manager, Lucardi

"ISM eCompany is een organisatie waarmee wij op het gebied van Online Marketing en techniek nauw mee samenwerken. ISM heeft goede relevante ervaring voor het optimaliseren van onze online campagnes. Er wordt op een prettige manier gecommuniceerd en wat er beloofd is, wordt ook waargemaakt.

Er is een duidelijke focus op Return on Investment en de gestelde doelstellingen. Deze manier van werken zorgt voor een waardevolle samenwerking met duidelijke succesvolle resultaten".

Bekijk de portfoliocase


Jaap van Iwaarden
Webmaster, Roobol Woonwinkels

"Wanneer we complexe producten online willen aanbieden, dan moet een internetbureau ook in staat zijn om de complexiteit van de producten te begrijpen. Het moet namelijk op een juiste en simpele wijze vertaald worden van offline naar online. Met een groot enthousiasme voor deze uitdaging en met de ervaringen van andere klanten heeft ISM eCompany deze case uitstekend opgepakt.

In elke fase van het traject heeft ISM eCompany zich goed verplaatst in onze wensen, zonder daarbij het belang voor de consument uit het oog te verliezen. Onze waardering is groot voor de betrokkenheid en het enthousiasme waarmee ze dit project hebben opgepakt".

Bekijk de portfoliocase


Philip Steens
Directeur, Koro PackVision B.V.

"Ongeveer 5 jaar geleden zijn we gestart met onze webshop www.enveloppenland.nl. In het begin deden we alle online marketing zelf, maar al snel kwam we erachter dat e-Commerce marketing echt een specialisme is. De online marketing specialisten van ISM verzorgen voor ons alle online marketing campagnes en helpen ons met het verhogen van de online conversie. Ook helpen ze ons met onze internationale uitrol. Inmiddels zijn wij actief in 6 landen. Mede dankzij ISM eCompany zijn e-Commerce doelstellingen behaald. We zijn erg tevreden over ISM, zowel de resultaten die zijn behaald als ook de fijne samenwerking."


Eefje Jansen
Channel Marketeer, Telecombinatie

“Wij wilden de zomersale via verschillende kanalen promoten. Voor online marketing schakelden wij hiervoor ISM eCompany in. ISM eCompany bedacht een AdWords- en displaycampagne en voerde deze vervolgens uit. De doelstellingen van de campagne zijn ruimschoots behaald!

Qua bezoek en sales zagen we zeker een verschil. Na afloop van de campagne was het aantal bezoekers en sales weer op het oude niveau. Voor ons was de campagne een groot succes en dat komt mede door de professionele aanpak van online marketing van ISM eCompany.” 

Bekijk de portfoliocase


Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00