Klantervaringen

Klanttevredenheid is ons grootste goed. We kunnen zelf vertellen hoe tevreden onze klanten zijn. Het liefst laten we onze klanten zelf aan het woord.

Bert Middendorp
Manager e-commerce, Hunkemöller

“Op basis van zeer gedegen usability-onderzoek geeft ISM eCompany ons voortdurend inzichten voor conversieverbeteringen aan onze webshops. Door het onderzoek en het track-record van de ervaren mensen bij ISM eCompany hebben we ISM eCompany gekozen als onze strategische conversiepartner. Ze helpen ons met kennisoverdracht aan ons team, procesoptimalisatie en verrassen ons steeds met goede A/B-testideeën.”

Bekijk de portfoliocase


Alon Raz
Vice President e-commerce, Strauss Coffee

“ISM eCompany is een professionele e-commerce partner, van strategie tot uitvoering. Dankzij de efficiënte en hands-on werkwijze leverden ze een app, een internationaal Magento 2 e-commerceplatform en een nieuw digitaal georiënteerd merk op volgens planning."

 

Bekijk de portfoliocase


Amanda Schalkwijk
E-commerce specialist, Riverdale

“ISM eCompany is een partner die afspraken nakomt. Binnen drie maanden hebben ze een volwaardig Magento 2 Commerce webshop opgeleverd. Magento 2 Commerce is gebruiksvriendelijk en schaalbaar wat past bij onze internationale groeidoelstellingen.”

Bekijk de portfoliocase


Marique Knijnenburg
Hoofd Marketingcommunicatie, Simon Lévelt

De eerste online resultaten die we samen met ISM eCompany hebben behaald zijn veelbelovend. Samen hebben we nog zoveel ideeen en zien we nog zoveel mogelijkheden voor de komende tijd. We zijn daarom ook erg blij met de keuze voor ISM eCompany als e-commercepartner!

Bekijk de portfoliocase


Norbert Luckerath
CEO, ZINZI jewels & watches

“Vooraf had ik twijfels om met ISM eCompany samen te werken. Een groot bureau en ik ben gewend om snel te kunnen schakelen. Ik heb zeker geen spijt gehad van mijn keuze.

ISM eCompany schakelt sneller dan verwacht door eigen experts aan uw merk te koppelen. En ze hebben op alle door mij gebruikte e-commerce onderdelen enorme kennis van zaken. ISM eCompany heeft alle expertise in huis om ‘hand in hand’ mijn merk ook online te laten groeien”

Bekijk de portfoliocase


Martijn Mateman
Managing Director, State of Art

“We werken al jaren tevreden samen met ISM eCompany voor webshop bouw, design en online marketingactiviteiten. Ons Magento Enterprise-platform past perfect bij onze nieuwe omnichannel-strategie. ISM eCompany heeft ons laten zien wat het betekent om echt vanuit de klant te denken. Ze realiseerden een verrassende omnichannel-strategie waar wij daadwerkelijk mee aan de slag zijn gegaan.”

Bekijk de portfoliocase


Kenny Vigneron
Online Manager, A.S. Adventure

"ISM eCompany is voor ons een echte sparringpartner op het gebied van conversie-optimalisatie voor onze webshops. Ze denken pro-actief met ons mee. Ze zijn echt specialist op hun vakgebied. Mede door ISM eCompany is de conversie op onze webshop met 50 procent gestegen!" 


Fleur Geericnk
E-commerce Manager, Smit Mode

We werken op het gebied van online marketing graag samen met ISM eCompany. Ze hebben de kennis, expertise en ervaring om onze online marketingcampagnes en webshop continu te optimaliseren. Tevens is ISM eCompany zelfsturend. Als ik zelf erg druk ben, kan ik er op vertrouwen dat het werk doorgaat en er vooruitgang wordt geboekt.  

ISM eCompany focust zich op de Return on Investment en de gestelde doelstellingen die ze ook steeds ruimschoots behalen. Ze doen wat ze hebben beloofd. De manier van werken zorgt een waardevolle samenwerking met succesvolle resultaten.

Bekijk de portfoliocase


Edouard Rekko
Commercieel Directeur, Fietsenwinkel.nl

"We zochten een e-Commercebureau die onze webshops, waaronder Fietsenwinkel.nl, goed en snel kon migreren naar Magento Enterprise en ze kon voorzien van een redesign. Daarnaast zochten we een partij die ons kon adviseren en ondersteunen op het gebied van online marketing. ISM eCompany heeft de kennis en expertise om het maximale uit onze e-commerce-activiteiten te halen. We zijn zeer blij met de keuze voor ISM eCompany!"

Bekijk de portfoliocase


Richard Spooren
Eigenaar, Condoom-Anoniem

''Begin 2013 heb ik ISM eCompany gekozen als mijn nieuwe online marketing partner. ISM eCompany blinkt uit in haar betrokkenheid en expertise op het gebied van Google AdWords, Google Analytics, SEO en A/B testing.

De samenwerking is erg prettig en er wordt continu meegedacht om zoveel mogelijk relevant bezoekverkeer en maximale omzet te realiseren voor Condoom-Anoniem. In het jaar 2014 heeft de groei van ons bedrijf weer onverminderd doorgezet, mede dankzij de inspanningen van ISM.''

Bekijk de portfoliocase


Jeroen Beekman
Eigenaar, Jeroen Beekman mode

"Ik ben heel blij met ISM eCompany en hoop nog lang van hun online marketingdiensten gebruik te maken. ISM eCompany staat voor wat ze zeggen en zijn no-nonsense, wat goed bij ons past!"

Bekijk de portfoliocase


Emy Dirks
Marketing Communicatie, Kookwinkel Oldenhof

"Bij ISM eCompany bleek al snel dat we goed zaten. Ze staan altijd direct voor ons klaar en denken pro-actief mee. Daardoor halen we het maximale uit onze AdWords-campagnes."

Bekijk de portfoliocase


Mark van der Stokker
E-commerce Manager, Duifhuizen

''We werken al sinds 2012 samen met ISM eCompany. Destijds waren we op zoek naar een nieuw e-commerceplatform. We zochten een partij die bij ons paste en begreep. Inmiddels hebben we een sterke samenwerking die continu leidt naar (nog) betere resultaten. Zo hebben we onlangs nog succesvol een redesign doorgevoerd.

ISM eCompany is betrokken, proactief, vooruitstrevend en resultaatgericht. We groeien nog steeds hard en dat komt mede door ISM eCompany!”

Bekijk de portfoliocase


Jaap Melchels
Online Marketeer, Sanitairwinkel

"We zijn zeer tevreden over het deskundige usability-onderzoek van ISM eCompany. Het onderzoek gaf ons nuttige inzichten in issues waar we zonder dit onderzoek niet bij stil hadden gestaan. De verbeterpunten die we al hebben doorgevoerd verhogen de klanttevredenheid en de conversie. ISM eCompany heeft duidelijk veel kennis in huis."

Bekijk de portfoliocase


Guido Voorbij
E-commerce manager, Buddha to Buddha

''Uit een pitch met gerenommeerde namen is ISM eCompany voor ons als beste partij uit de bus gekomen. De doorslaggevende factor was de uitstekende balans tussen prijs en ervaring. En onze initiële briefing betreft onze wensen en waar Buddha to Buddha voor staat werd feilloos vertaald naar een beeldschone webshop die een goede verhouding heeft tussen branding en e-commerce. De uiteindelijke ontwikkeling en implementatie ging in een sneltreinvaart en het resultaat mag er zijn!''

Bekijk de portfoliocase


Elles van Leeuwen
E-commerce Manager, Lucardi

"ISM eCompany is een organisatie waarmee wij op het gebied van online marketing en techniek nauw mee samenwerken. ISM eCompany heeft goede relevante ervaring voor het optimaliseren van onze online campagnes. Er wordt op een prettige manier gecommuniceerd en wat er beloofd is, wordt ook waargemaakt.

Er is een duidelijke focus op return on investment en de gestelde doelstellingen. Deze manier van werken zorgt voor een waardevolle samenwerking met duidelijke succesvolle resultaten."

Bekijk de portfoliocase


Philip Steens
Directeur, Koro PackVision B.V.

"Ongeveer 5 jaar geleden zijn we gestart met onze webshop www.enveloppenland.nl. In het begin deden we alle online marketing zelf, maar al snel kwam we erachter dat marketing voor e-commerce echt een specialisme is. De online marketingspecialisten van ISM eCompany verzorgen voor ons alle online marketingcampagnes en helpen ons met het verhogen van de online conversie. Ook helpen ze ons met onze internationale uitrol. Inmiddels zijn wij actief in zes landen. Mede dankzij ISM eCompany zijn onze digitale doelstellingen behaald.

We zijn erg tevreden over ISM eCompany. Zowel over de behaalde resultaten als over de fijne samenwerking."


Marc Nederlof
Online Manager, Budgetplan

“Voor de bouw van de webshop en onze online marketingactiviteiten hebben we een E-commerce Success Manager als aanspreekpunt. Zij is altijd bereikbaar en denkt proactief met ons mee. Net als de specialisten.”

Bekijk de portfoliocase


Joep van de Ven
directeur, Betersport

“Via ons netwerk kwamen we terecht bij ISM eCompany. Na een pitch waren we overtuigd dat zij ons konden helpen met zoekmachine-optimalisatie. De resultaten zijn boven verwachting. Ons organisch kanaal groeit en we staan met de juiste trefwoorden op topposities.”

Bekijk de portfoliocase


Thomas Borsboom
Directeur, Mobiel.nl

"Na ISM eCompany’s pitch waren we ervan overtuigd dat zij de juiste partij waren om ons te helpen met zoekmachine-optimalisatie. We zijn meer dan tevreden met deze keus; ons organische verkeer neemt toe en de webshop staat nu met de juiste woorden op topposities in Google."

Bekijk de portfoliocase


Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?