Wij zijn trots te werken voor:

Magento webshop laten bouwen

- "Groeipijnen" 
- "Koppelingen die niet mogelijk zijn" 
- "Geen personalisatiemogelijkheden"

Klinkt dit bekend? Als Magento-specialist leveren wij maatwerk webshops op die mee kunnen groeien met de ambities van uw bedrijf. 

 

Wat zijn de voordelen van een Magento webshop laten bouwen?

 

# 1 Magento is open source

Magento heeft een wereldwijde community van developers en partners. Bij problemen is een oplossing dus zelden ver weg. Ook maakt open source het risico van een vendor lock-in voor uw bedrijf kleiner. 

#2 Magento biedt ruimte voor innovatie

Magento leent zich uitstekend voor maatwerk design, waardoor uw webshop altijd aansluit bij de verwachtingen van uw klanten. Dankzij Magento's partnernetwerk worden er bovendien dagelijks nieuwe modules en koppelingen opgeleverd. Als Magento specialist geven we hierover proactief advies zodat u uw uw platform kunt verrijken met de juiste en nieuwste ontwikkelingen! 

#3 Magento is gebruiksvriendelijk

Magento software is eenvoudig in gebruik: de webshop is eenvoudig beheerbaar vanuit de admin, voor zowel B2C- als B2B-doeleinden. Het is bovendien mogelijk om vanuit één Magento-installatie meerdere webshops en landen te beheren. Het platform is responsive, dus uw webshop komt automatisch op alle apparaten goed voor de dag.  

#4 Magento is e-commercevriendelijk 

 Met betrekking tot online marketingactiviteiten zit u goed bij Magento; dit platform is zoekmachinevriendelijk en in de basis ingericht met een aantal sterke marketingfuncties. Een Magento specialist kan daarom koppelingen realiseren met onder andere Copernica, Bol.com, TNT, ERP-systemen en PIM-systemen. 

#5 Magento drukt de kosten

Een Magento webshop laten bouwen vraagt om een relatief lage investering: ten opzichte van andere enterprise e-commerceplatformen in de markt is de Total Cost of Ownership (TCO) laag. Daar komt bij dat veel oplossingen al gebouwd zijn in de vorm van koppelingen, waardoor u in de regel het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden! 

Met een duur van 6 maanden is de doorlooptijd van een Magento-implementatie korter dan die van andere enterprise e-commerceplatformen.  

 

ISM eCompany, de Magento specialist 

 

 

Magento Enterprise Partner – We zijn gecertificeerd als Magento Enterprise Partner. Dit betekent dat wij als Magento specialist aan de strenge richtlijnen van Magento voldoen. Lees meer over ons Magento Enterprise Partnerschap >  

 

Alle diensten onder één dak  We zijn een fullservice e-commercebureau. Als klant heeft u daarom profijt van onze jarenlange affiniteit met het snijvlak tussen techniek, online marketing en design. Oók wanneer u geen aanvullende diensten bij ons afneemt!

Hoog kennisniveau – Omdat wij een grote organisatie zijn met veel Magento specialisten, kunt u altijd rekenen op veel in house-expertise en schaalbaarheid. 

 

Onze partners

Het ontwikkelen van webshops voor e-commercedoeleinden zit in ons DNA. En mede doordat we Magento specialist zijn, resulteert dit in een groot aantal partnerschappen. Bent u benieuwd met wij wij allemaal samenwerken om maximaal rendement te kunnen bieden aan onze klanten? Bekijk al onze partners.

magento webshop partner_2

magento webshop partner_3

Magento Partner Buckaroo

 
Meer informatie over het laten bouwen van uw Magento webshop? 

Bent u geïnteresseerd in wat ons team van experts voor u kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

 

Referentie FIetsenwinkel.nl via Magento webshop

  • Wij zijn Magento Enterprise Partner

  • Meer dan 10 jaar ervaring met Magento. 27 jaar ervaring in e-commerce

  • Oplossingen op basis van Magento Commerce en Magento Open source
  • Eigen SEO-extensie voor maximale vindbaarheid in Google

  • Eigen e-mailmarketingextensie voor conversieverhogende campagnes

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Strategie, webshop bouw en Magento BI
Omnichannel e-Commerce platform
52 procent meer omzet uit SEO en continue conversie-optimalisatie

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?