Wij zijn trots te werken voor:

Magento webshop

- "Groeipijnen" 
- "Koppelingen die niet mogelijk zijn" 
- "Geen personalisatiemogelijkheden"

Klinkt dit bekend? Met Magento bieden wij onze klanten een webshop-oplossing waarmee zij deze zorgen niet hebben.

Webinar Magento 2: verschil tussen Magento Commerce en Open Source

 

Wat zijn de voordelen van Magento webshops?

 

#1 Magento is open source

Magento heeft een wereldwijde community van developers en partners. Bij problemen is een oplossing dus zelden ver weg. Ook maakt open source het risico van een vendor lock-in voor uw bedrijf kleiner. 

#2 Magento biedt ruimte voor innovatie

Magento leent zich uitstekend voor maatwerk design, waardoor uw webshop altijd aansluit bij de verwachtingen van uw klanten. Dankzij Magento's partnernetwerk worden er bovendien dagelijks nieuwe modules en koppelingen opgeleverd waarmee u uw platform kunt verrijken! 

#3 Magento is gebruiksvriendelijk

Magento software is eenvoudig in gebruik: de webshop is eenvoudig beheerbaar vanuit de admin, voor zowel B2C- als B2B-doeleinden. Het is bovendien mogelijk om vanuit één Magento-installatie meerdere webshops en landen te beheren. Het platform is responsive, dus uw webshop komt automatisch op alle devices goed voor de dag.  

#4 Magento is e-commercevriendelijk 

 Met betrekking tot online marketingactiviteiten zit u goed bij Magento; dit platform is zoekmachine-vriendelijk en in de basis ingericht met een aantal sterke marketingfuncties. Zo zijn er koppelingen mogelijk met onder andere Copernica, Bol.com, TNT, ERP-systemen en PIM-systemen. 

#5 Magento drukt de kosten

Magento vraagt om een relatief lage investering: ten opzichte van andere enterprise e-commerceplatformen in de markt is de Total Cost of Ownership (TCO) laag. Daar komt bij dat veel oplossingen al gebouwd zijn in de vorm van koppelingen, waardoor u in de regel het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden! 

Met een duur van 6 maanden is de doorlooptijd van een Magento-implementatie korter dan die van andere enterprise e-commerceplatformen.  

 

Waarom ISM als uw Magento-partner kiezen? 

 

 

Magento Enterprise Partner – We zijn gecertificeerd als Magento Enterprise Partner. Dit betekent dat wij (samen met slechts zes andere bureaus in Nederland) aan de strenge richtlijnen van Magento voldoen. Lees meer over ons Magento Enterprise Partnerschap >  

 

Alle diensten onder één dak  We zijn een full-service bureau.  Als klant heeft u daarom profijt van onze jarenlange affiniteit met het snijvlak tussen techniek, online marketing en design. Óók wanneer u geen aanvullende diensten bij ons afneemt!

Hoog kennisniveau – Omdat wij een grote organisatie zijn kunt u altijd rekenen op veel in house-expertise en schaalbaarheid. 

 

Onze partners

Het ontwikkelen van webshops voor e-commercedoeleinden zit in ons DNA. Dit resulteert in een groot aantal partnerschappen. Bent u benieuwd met wij wij allemaal samenwerken om maximaal rendement te kunnen bieden aan onze klanten? Bekijk al onze partners.

magento webshop partner_2

magento webshop partner_3

Magento Partner Buckaroo

 
Neem contact met ons op! 

Bent u benieuwd geworden wat ons team van experts voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

 

Referentie FIetsenwinkel.nl over Magento webshop

  • Wij zijn Magento Enterprise Partner

  • Meer dan 10 jaar ervaring met Magento 25 jaar ervaring in e-commerce

  • Oplossingen op basis van Magento Commerce en Magento Open source
  • Eigen ontwikkelde SEO extensie voor maximale vindbaarheid in Google

  • Eigen ontwikkelde e-mailmarketing extensie voor conversieverhogende campagne

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Een traditionele FMCG-organisatie die start met wereldwijde B2C e-commerce
Omnichannel e-Commerce platform
E-commerce strategie en implementatie

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?