Wij zijn trots te werken voor:

Magento migratie

Magento Commerce is een open source e-commerce platform. Daarom kan vrijwel elke developer de code van Magento bewerken, maar de kwaliteit verschilt. Zonder problemen migreren wij in twee stappen uw Magento Community webshop naar Enterprise.

Stap 1 in de Magento-migratie: een code review

Voor een optimale migratie van een bestaande Magento-installatie is het noodzakelijk om een code review uit te voeren. In een code review analyseren we hoe de huidige platform werkt en wat de kwaliteit ervan is. Belangrijke onderdelen die we onderzoeken:

 • De basis van Magento: we onderzoeken welke functionele aanpassingen er zijn gedaan aan de standaard (core) code. Hierdoor krijgen we inzicht in de impact van deze aanpassingen op andere applicaties binnen het platform. Dit tast mogelijk de stabiliteit van uw Magento-webshop aan en heeft daarom direct impact op de Magento-migratie

 

 • Templating: templating verwijst naar de ontwikkeling van webpagina’s. We onderzoeken of templating is uitgevoerd op basis van de ontwikkelstandaarden van Magento. Zaken die hierin aan bod komen zijn de kwaliteit van de code en of de template volledig buiten de Magento core-bestanden staat (zogenaamde template overrides)

 

 • Extensie-onderzoek: Magento-extensies worden ingezet om bepaalde functionaliteitsbehoeften in te vullen. Tijdens de code review analyseren we welke extensies u inzet, wat de kwaliteit is ervan en of ze niet met elkaar of met de Magento core conflicteren. Daarnaast bekijken we welke encrypties er bestaan

 

 • Integratie: we onderzoeken hoe uw Magento-webshop integreert met andere omgevingen, zoals een ERP-, PSP- of mailingpakketten. Voor alle import- en exportprocessen brengen we in kaart hoe ze werken. Tevens bespreken we hoe de systemen worden gebruikt voor fulfilment, financiële afwikkeling en catalogus- en klantbeheer. Op die manier brengen we de gehele architectuur in kaart gebracht en komen mogelijke problemen aan het licht

 

 • Hosting: we moeten de kwaliteit van de serveromgevingen analyseren. Denk aan de hardware, software en de configuratie van de hostingoplossing. Tevens bepalen we via testen wat de maximale capaciteit van uw Magento-webshop en de bijbehorende serveromgeving moet zijn.

 

Stap 2: de daadwerkelijke Magento-migratie

Na de code review stellen we een adviesrapport op. Dit rapport bevat een omschrijving van de oplossing, aanbevelingen om Magento verder te optimaliseren en een plan van aanpak om de gehele installatie te migreren. Wanneer deze migratie succesvol is uitgevoerd is het volledige platform in ons beheer en kunnen we samen met u beginnen aan nieuwe projecten en aan optimalisatie.

 • We zijn al jaren Magento Enterprise Partner
 • Veel succesvolle migraties reeds volbracht
 • 27 jaar ervaring in e-commerce
 • 200 specialisten die voor u klaar staan
 • Eigen ontwikkelde modules om nog meer uit Magento te halen
 • Oplossingen op basis van Magento Open Source en Magento Commerce
 • Ervaring bij kleine en grote webshops. Bekijk ons portfolio

 

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

52 procent meer omzet uit SEO en continue conversie-optimalisatie
Strategie, webshop bouw en Magento BI
Strategie, webshop bouw en online marketing

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?