Wij zijn trots te werken voor:

Altijd Magento ondersteuning

Wat gebeurt er als uw webshop plots traag is? Waar kunt met vragen terecht zodat u verder kunt? Hoe zorgt u dat uw webshop is voorzien van de nieuwste Magento-updates? Onze klanten kunnen met dit soort vragen altijd bij ons terecht, want wij bieden ze 24/7 Magento-ondersteuning.

Wij hebben verschillende werkzaamheden en diensten die de kwaliteit van uw e-commerceplatform waarborgen en zelfs verhogen:

Onze Magento-servicedesk staat voor 24/7 ondersteuning

Onze servicedesk biedt u direct ondersteuning bij Magento-vraagstukken en het doorvoeren van oplossingen. Als onze servicedesk u niet verder kan helpen, dan doet deze een beroep op onze technische consultants. Ze zorgen altijd voor een duidelijk antwoord. En heeft u een vraag buiten kantooruren? Dan hebben we een noodnummer. Zo zijn wij altijd voor u bereikbaar.

 

Doorlopende monitoring van uw webshopprestaties

Een webshop moet altijd goed presteren. Daarom monitoren we automatisch continu de prestaties en stabiliteit van alle applicaties. Zo kunnen we direct in actie komen bij problemen en u de nodige ondersteuning geven.   

 

Support om snel incidenten te verhelpen

Heeft u ondersteuning nodig bij uw Magento-platform, dan is hulp dichtbij. Support is een collectief van de diensten ‘service requests’, ‘incident management’ en ‘Magento security patches’.

 • Service requests: we helpen u met uw gebruikersvragen. Denk aan contentondersteuning, of Magento-ondersteuning bij configuratiewijzigingen
 • Incident management: helaas kunnen incidenten niet altijd worden voorkomen. Maar we zorgen binnen afgesproken responsetijden pro- en reactief voor oplossingen van die incidenten. Zo beperken de gevolgen zich tot het minimum.
 • Security patches: security patches zijn updates die worden gepubliceerd door Magento Commerce om nieuw geconstateerde beveiligingslekken in Magento te dichten. Om een betrouwbare beveiliging van persoons- en bedrijfsgegevens te garanderen, installeren we security patches altijd zo spoedig mogelijk.

Ons motto: een webshop kan altijd beter

Een webshop is nooit af, want consumenten veranderen continu van gedrag. Daarom is het essentieel om na de implementatie van uw nieuwe webshop meer te leren over het gedrag van uw bezoekers. Op basis van deze data optimaliseren we uw webshop.

Tevens monitoren we altijd trends en ontwikkelingen om de bestaande oplossing te verbeteren of te verrijken. Onze Magento-specialisten zijn wekelijks beschikbaar voor advies en het doorvoeren van technische wijzigingen. Denk aan adviezen die voortkomen uit input van onze online marketingafdeling. Vanuit vooraf vastgestelde uren kunnen wij dan ook proactief meedenken om uw (online) doelstellingen te behalen.

 

ISM eCompany als Magento Enterprise Partner

 

Magento hosting: snel en veilig

Zoekt u Magento hosting die bijdragen aan de snelheid en veiligheid van uw webshop? Doordat wij werken voor retailers en merkfabrikanten begrijpen we dat er piekperiodes zijn in uw webshop waardoor er meer van de Magento hosting wordt vereist dan in andere periodes. Onze technische consultants en servicesdesk staan daarom 24/7 voor u klaar, zodat u zeker bent van optimale Magento hosting. 

Wij bieden de volgende diensten aan:

 • Systeemmanagement: we voeren continu onderhoudswerkzaamheden uit aan de server om de kans op beveiligingsincidenten te verkleinen en een goede werking van het systeem te kunnen garanderen. Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op uw Magento hosting. 
 • Infrastructuurmanagement: dit is hoe we onze de infrastructuur van onze Magento hosting hebben ingericht. Door goede infrastructuurmanagement minimaliseren we de kans op beveiligingsincidenten en kunnen we een goede werking van de infrastructuur garanderen. 
 • Back-upmanagement: we maken en bewaren dagelijks back-ups van de code/content en de databases van de webshop. Deze back-ups stellen u in staat om de applicatie eventueel te herstellen of gegevens zo veel als mogelijk terug te halen. Kortom: met onze Magento hosting bent u beschermd tegen eventueel verlies van data of datacorruptie.
 • Magento Enterprise Partner
 • Meer dan 27 jaar ervaring in e-commerce
 • 200 specialisten die het maximale uit uw e-commercestrategie willen halen
 • Bewezen succesverhalen. Bekijk ons portfolio
 • 24/7 ondersteuning

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Explosieve omzetgroei op Magento Enterprise
Strategie, webshop bouw en Magento BI

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?