Nieuws

Condoom Anoniem genomineerd voor de DDMA Dutch CRO Awards!

13 september 2019 | 109 Views

Op 12 september maakte brancheorganisatie DDMA bekend dat Condoom Anoniem, een klant van ISM eCompany is genomineerd voor een CRO Award in de categorie Conversie. Andere genomineerden zijn Transavia en Beerwulf.

Lees meer

7 ISM-klanten in CrossBorder Top 30 van snelle groeiers 2019

09 augustus 2019 | 307 Views

ISM-klanten Fashcom, Just Carpets, Koffievoordeel, Lobbes, Lucardi, Oger, UV-Fashions staan in de ranglijst top 30 snelle groeiers met internationale omzetgroei van 2019. Dat maakten Twinkle en Dexport die jaarlijks deze ranglijst samenstellen, begin augustus bekend.

Lees meer

PIM-softwareleverancier Akeneo en ISM eCompany gaan partnership aan om klanten te ondersteunen met productinformatiemanagement

04 april 2019 | 1244 Views

Sinds kort werken wij samen met Akeneo, toonaangevend open source PIM-software, zodat we onze klanten kunnen adviseren en ondersteunen met de complexiteit van productinformatiemanagement. De complexiteit ontstaat door een groot productaanbod die op verschillende kanalen en talen moet worden aangeboden. In e-commerce is de beschikbaarheid van volledige en correcte productinformatie essentieel voor (webshop)bezoekers bij het maken van een koopbeslissing.

Lees meer

Toolspecial, Shuz, Weinvorteil.de, Beanzcafe zijn live!

28 februari 2019 | 1079 Views

In januari en februari gingen Toolspecial.com, Beanzcafe, Shuz.nl en Weinvorteil.de live op Magento 2. Toolspecial en Beanzcafe is gebouwd op Magento 2 Commerce en Weinvorteil.de op Magento 2 Commerce Cloud.

Lees meer

ISM eCompany geeft best beoordeelde lezing tijdens Webwinkel vakdagen 2019

14 februari 2019 | 1765 Views

Rotterdam, 14 februari 2019 - De sessie van Jurjen Jongejan (sr. Conversie-optimalisatieconsultant bij ISM eCompany) kwam als winnaar uit de bus in de top-15 van best beoordeelde lezingen tijdens de Webwinkel Vakdagen 2019. Zijn lezing over mobiele conversie-optimalisatie werd gemiddeld met een 8.85 beoordeeld door de bezoekers van het evenement.

Lees meer

Michiel de Neef nieuwe COO van ISM eCompany

04 januari 2019 | 959 Views

Rotterdam, 4 januari 2019 - Met ingang van 1 januari is Michiel de Neef aangesteld als Chief Operating Officer (COO) van fullservice e-commercebureau ISM eCompany. De Neef vervult hiermee een nieuwe positie binnen de leiding van het e-commercebureau. De toevoeging van deze positie past bij de groei en verdere professionalisering van ISM eCompany.

Lees meer

Per 1 januari 2019 stijging BTW-tarief van 6% naar 9%

19 december 2018 | 1601 Views

Met ingang van 1 januari 2019 wordt het huidige lage BTW-tarief van producten en diensten verhoogd van 6% naar 9%. Dit voorstel kreeg op 18 december de meerderheid in de Eerste Kamer.

Lees meer

Voltallige team e-commerceconsultants ISM eCompany nu Magento 2 Certified Solution Specialist

03 december 2018 | 10 Views

Op vrijdag 30 november behaalden twee van onze e-commerceconsultants hun certificaat voor Magento 2 Solution Certified Specialist. Dit betekent dat dit voltallige team nu Magento 2 Certified is.

Lees meer

ISM eCompany ontvangt het DDMA Privacy Waarborg Keurmerk

13 november 2018 | 616 Views

ISM eCompany heeft van DDMA, de brancheorganisatie voor data en marketing, het Privacy Waarborg Keurmerk ontvangen. Door het Privacy Waarborg Keurmerk weet u dat we de privacywetgeving respecteren en dat wij zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens voor marketingdoeleinden. We ontvingen voor de security-check het beveiligingslabel goud, het hoogst haalbare niveau.

Lees meer

ISM eCompany behaalt het kwaliteitscertificaat Hypernode!

09 november 2018 | 598 Views

Vandaag, op 9 november 2018, ontvingen wij het kwaliteitscertificaat Hypernode Certified Magento Agency van hostingbureau Byte. Het certificaat toont aan dat we Magento-webshops met een uitstekende performance ontwikkelen en beheren, bovenmatige kennis hebben van Magento, goede processen hebben voor development, deployements en beheer en dat we zo veilig mogelijke Magento-webshops bouwen en beheren.

Lees meer

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?