Nieuws

Nieuwe namen voor Magento Enterprise en Community

18 juli 2017 | 233 Views

Door de continue drang van Magento om beter in te spelen op klantbehoeften en door het groeiende aantal gebruikers vereenvoudigt Magento de benaming voor zijn producten. Magento Enterprise en Magento Enterprise Cloud Edition heten nu Magento Commerce. Magento Community is voortaan Magento Open Source.

Lees meer

Channable Award voor ISM eCompany

28 juni 2017 | 530 Views

Channable heeft de gouden award uitgereikt aan ISM eCompany. Met de award erkent Channable dat we de beschikbare functies optimaal inzetten voor onze klanten, zodat we maximaal e-commerce succes voor hen behalen.

Lees meer

ISM eCompany is Google Analytics Certified Partner

27 juni 2017 | 265 Views

We zijn trots te melden dat we Google Analytics Certified Partner zijn! Ons partnerschap met Google betekent dat we voldoen aan de hoogste standaarden om deze tool optimaal te implementeren en in te zetten. Ook erkent Google dat we onze klanten proactief bedienen.

Lees meer

5 ISM-klanten genomineerd voor Shopping Awards

15 maart 2017 | 1458 Views

Vijf ISM-klanten zijn genomineerd voor de Shopping Awards 2017 die stichting Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) op 23 maart uitreikt.

Lees meer

ISM eCompany voor de vierde keer genomineerd voor de Copernica Partner of the Year Award 2016

10 november 2016 | 2142 Views

Voor de vierde keer is ISM eCompany genomineerd voor de Copernica Partner of the Year Award. Tweemaal eerder won ISM eCompany de award. Copernica reikt jaarlijks deze prijs uit als extra erkenning voor actief inzet van de partners.

Lees meer

ISM eCompany wint voor de tweede keer op rij de FD Gazelle Award

17 oktober 2016 | 2367 Views

Voor de tweede jaar op rij winnen we de FD Gazelle Award. Daarmee behoren we tot de top snelstgroeiende bedrijven van Nederland die een bovengemiddelde groei laten zien over de laatste drie jaar.

Lees meer

Warmteservice, gefeliciteerd met de prijs Award voor Beste Winkelketen van Nederland!

16 september 2016 | 2021 Views

Warmteservice is op 15 september 2016 verkozen tot De Beste Winkelketen van Nederland! Via dit nieuwsbericht willen wij Warmteservice feliciteren met deze fantastische award.

Lees meer

ISM eCompany is Google Premier Partner

13 september 2016 | 1271 Views

Sinds kort zijn wij officieel Google Premier Partner. Op basis van kennis en de succesvolle AdWords-strategie voor klanten erkent Google ons voor de specialisatie Search Advertising en Shopping Ads. Wat betekent dit voor u?

Lees meer

Deze bekende sportwebwinkels benutten niet alle kansen voor een toppositie in Google

24 augustus 2016 | 1331 Views

Rotterdam 24 augustus 2016 – Nederland behaalde veel gouden medailles op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. ISM eCompany vroeg zich af of Nederlandse sportwebwinkels net zo gedreven streven naar de felbegeerde eerste plek in de zoekresultaten in zoekmachines, als onze sporters naar de eerste plek op het podium. De tien onderzochte sportwebwinkels scoorden gemiddeld een magere 5.7. De winnaar van het onderzoek was Footlocker met een 7.2.

Lees meer

ISM eCompany van Magento Gold Partner naar Magento Enterprise Partner

22 augustus 2016 | 1422 Views

Het partnerprogramma van Magento gaf onvoldoende inzicht voor het selecteren van een goede e-commercepartner. Magento gaat dit veranderen. De niveaus Gold, Silver en Associate zijn gewijzigd naar Enterprise Solutions Partner, Professional Solutions Partner en registered partner. Daardoor is ISM eCompany nu in plaats van Gold Partner een Magento Enterprise partner.

Lees meer

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00