Achteraf betalen bij fysieke winkels van Open32

19 december 2014 | 2711 Views

Vaste klanten van ISM KLant- Open32 kunnen nu ook achteraf betalen in de fysieke vestigingen van Open32. Zij kunnen nu in de winkel kleding uitzoeken en mee naar huis nemen om vervolgens achteraf te betalen. De rekening valt twee weken later thuis op de deurmat, een betaalmethode die online heel gebruikelijk is.

Om dit te faciliteren sloot Open32 een samenwerking met Afterpay. Menno Dings, Marketing Manager bij Open32, wil hiermee het gemak van online winkelen naar de offline omgeving brengen. Winkelen moet daardoor een eenvoudig, ongestoord proces worden waarbij de betaling niet als drempel wordt gezien. De financiële kant van het shoppen wordt losgetrokken van het winkelbezoek en naar een later moment in de tijd verplaatst.

Deze nieuwe manier van winkelen is ingevoerd in 65 winkels van Open32 en Blue32. Klanten die gebruik willen maken van achteraf betalen in de fysieke vestigingen, moeten hun klantenkaart en een geldig legitimatiebewijs laten zien bij de kassa. Nadat ze de winkel hebben verlaten, ontvangt de klant binnen twee weken een digitale factuur thuis.

Eerder verschenen op emerce.nl

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?