Webshop voor Alberts Onderwijs

09 april 2012 | 2770 Views

Alberts Onderwijs zag kansen om haar klanten beter te bedienen door middel van een website met webshop. De website is gebouwd in Sana Commerce. 

Alberts Onderwijs bestaat sinds 1792 en is één van Nederlands meest toonaangevende basisschoolleveranciers. Het assortiment omvat onder meer methodisch materiaal, leermiddelen, ontwikkelingsmateriaal onderbouw, schoolbenodigdheden, verbruiks- en creatief materiaal en meubilair voor de complete inrichting. Naast het leveren van een compleet assortiment schoolartikelen, geven onderwijsprofessionals van Alberts de basisscholen praktisch advies.

De website van Alberts Onderwijs is gebouwd in Sana Commerce en geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV. Sana Commerce bleek de juiste eigenschappen te bezitten met de benodigde functionaliteiten in de standaard. Het design, de e-marketing en de implementatie van een aantal onderwijs specifieke zaken zijn uitgevoerd door ISM eCompany. Bekijk de website van Alberts Onderwijs.

Over Sana Software 
Sana Software is dochteronderneming van ISM eCompany en een onafhankelijk software ontwikkelaar die software producten ontwikkelt welke waarde toevoegen voor klant en partner. Sana Software heeft sales- en supportafdelingen in Nederland en de Verenigde Staten, een team van architecten en product managers in Nederland en een eigen ontwikkelafdeling in Oekraïne. Voor meer informatie; bekijk de website van Sana Software.
 
Binnenkort verschijnt de portfoliocase van Alberts Onderwijs op onze portfoliopagina
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?