Channable Award voor ISM eCompany

28 juni 2017 | 2738 Views

We mogen weer een mooi award op ons bureau erbij zetten: de Channable Award! Channable heeft deze award uitgereikt aan maar een aantal partners, waarvan wij een zijn. Op vrijdag 23 juni 2017 hebben we de award in ontvangst mogen nemen. Hiermee zijn we uitgeroepen tot Channable Gold Partner 2017.

Waar we deze award aan te danken hebben? Als e-commercebureau gebruiken we de product feed management tool van Channable. Met de award erkent Channable dat we de beschikbare functies optimaal inzetten voor onze klanten, zodat we maximaal e-commerce succes voor hen behalen.

Channable award voor ISM eCompany

Dankzij de tool kunnen we duizenden producten in de webshops van onze klanten efficiënt importeren en beheren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan informatie zoals uiteraard de productnaam, afbeelding en beschrijving, maar ook de prijs en de status van de voorraad. Met name de laatste twee gegevens kunnen regelmatig wijzigen. Daardoor is Channable ook een uitkomst als het gaat om flexibel en accuraat bezoekers in de webshop te voorzien van productinformatie.

Bovendien kunnen we met deze tool niet alleen accurate informatie tonen in de webshops zelf, maar ook op de online kanalen waarop we adverteren, zoals Facebook en Google Shopping.

Verder heeft de tool van Channable een koppeling met Magento, een e-commerceplatform waarin wij zijn gespecialiseerd en een partnerschap mee hebben. Het overgrote deel van de webshops van onze klanten heeft dan ook Magento als platform. Hierdoor is Channable voor ons een mooie oplossing.

 

Aan de slag met online marketing

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?