Responsive webshop voor Claudia Sträter

11 december 2013 | 2567 Views

Claudia Sträter heeft ISM eCompany benaderd voor de herbouw van haar Magento Community platform. Claudia Sträter wilde een reponsive website laten ontwikkelen, welke de oude website van Claudia Sträter vervangt. De e-Commerce professionals van ISM eCompany hebben de responsive webshop gebouwd op Magento Enterprise en de gehele migratie van Magento Community naar Enterprise verzorgt.

Het resultaat is een e-Commerce platform dat grafisch in lijn is met de huisstijl en fysieke winkels van Claudia Sträter. Er zijn twee varianten; een mobiele versie en een desktopversie. Via het lookbook kunnen klanten inspiratie opdoen en volledige looks in een paar klikken bestellen. Verder kunnen bestaande klanten hun klantenkaart aan een online bestelling koppelen zodat met online orders ook punten gespaard worden. Daarnaast staat persoonlijke service en deskundig advies hoog in het vandaal bij Claudia Sträter. 
 
Guilty People, zusteronderneming van ISM, is verantwoordelijk voor de merkbeleving op het platform en het design van de webshop. Op dit moment bouwt Guilty People nog verder aan het responsive design van de nieuwe shop. Naast de technische realisatie en het design, is het online marketing team van ISM verantwoordelijk voor de Adwords en SEO strategie. De huidige webshop is gekoppeld aan Supervision/Intersolve/Navision. Nu de eerste fase is gelanceerd gaat de volgende fase van start waarin consumenten via tablets in de fysieke winkel kunnen bestellen en afrekenen. Ook voor de toekomst heeft Claudia Sträter ambitieuze plannen. Zo worden onder andere de bezorgopties uitgebreid en wordt de shop uitgerold in meerdere landen. Samen met ISM eCompany als strategisch e-Commerce partner wordt het online platform geoptimaliseerd.
 
Bekijk de vernieuwde Claudia Sträter webshop en bestel je dameskleding online! 
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?