Conversieoptimalisatie Jeroen Beekman mode

01 juli 2013 | 2475 Views

Het nieuwe design van Jeroen Beekman mode is live. ISM heeft een conversie expert review uitgevoerd voor Jeroen Beekman waarna een conversie advies werd uitgebracht. In het redesign zijn de conversie adviezen opgenomen.

De webshop Jeroenbeekman.nl was toe aan een nieuw design. Met de voorgenomen designwijzing wilde Jeroen Beekman ook direct conversieverbeteringen doorvoeren. Om deze reden schakelde Jeroen Beekman de online marketing experts van ISM in. Zij hebben eerst een conversie expert review uitgevoerd en ook de data uit Google Analytics uitgebreid geanalyseerd. Deze analyses hebben geleid tot gerichte verbetervoorstellen en deze zijn doorgevoerd in het nieuwe design.

Resultaat 
De resultaten ten opzichte van vorig jaar en ten opzichte van de nieuwe site zijn:

  • 80% meer transacties
  • 75% meer omzet
  • 15% meer conversie


Over Jeroen Beekman
Persoonlijke aandacht en hart voor het vak zijn belangrijke succesfactoren voor Jeroen Beekman Mode. De modeketen startte in 1968, heeft nu vier winkels in Emmeloord, Kampen, Leeuwarden en online, en de tweede generatie is van plan meer vestigingen te openen. Naast de opening van twee winkels op Texel is onlangs ook een derde filiaal geopend in Leeuwarden. Jeroen Beekman mode verkoopt exclusieve damesmerken zoals Claudia Strater, Gerry Weber, Marccain en Cambio.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?