ISM eCompany ontvangt het DDMA Privacy Waarborg Keurmerk

13 November 2018   

ISM eCompany heeft van DDMA, de brancheorganisatie voor data en marketing, het Privacy Waarborg Keurmerk ontvangen. Door het Privacy Waarborg Keurmerk weet u dat we de privacywetgeving respecteren en dat wij zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens voor marketingdoeleinden. We ontvingen voor de security-check het beveiligingslabel goud, het hoogst haalbare niveau.

“We werken veel met privacygevoelige gegevens van onze klanten. Door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en omdat we onze klanten zekerheid willen bieden over onze omgang met gevoelige gegevens, hebben we ons beleid laten toetsen door DDMA. We zijn daarom ook trots dat we dit keurmerk mogen voeren!” aldus Robert Pennings, onze Data Protection Officer.

ISM eCompany ontving van DDMA de Privacy Waarborg

 

Wat is de Privacy Waarborg?

De Privacy Waarborg houdt in dat we de informatiebeveiliging goed hebben geborgd in de organisatie en dat we een beleid hebben voor operationele processen, toegangsbeheer en good governance omtrent persoonsgegevens. DDMA doet elk jaar opnieuw een audit. Op basis van een vastgesteld scoringsmodel beoordeelt DDMA dan ook in welke fase van professionalisering de organisatie zich bevindt omtrent informatiebeveiliging. Het beveiligingslabel is er op drie niveaus: goud, zilver en brons.  

 

Vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die in mei 2018 van kracht ging, is de DDMA Privacy Waarborg volledig geactualiseerd.

Tip: wilt u meer weten de gevolgen van AVG voor uw webshop? Bekijk dan de webinar over hoe u een miljoenenboete voorkomt.

Meer nieuws van ISM

 • State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  Trots om te delen dat wij onze samenwerking met State of Art uitbreiden met het ...

  13 November 2018   

 • ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de publieksprijzen van de Shoppin...

  13 November 2018   

 • ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de dotties van dotdigital in de categorie Best EMEA partner! D...

  13 November 2018