Cross Channel e-Commerce Klein Retail Group

10 juni 2013 | 2517 Views

Klein Retail Group, de organisatie achter alle Foto Klein, Camera.nl, TV-audio.nl en Megadeal.nl gaat samen met ISM de cross channel uitdaging aan.

ISM bouwt voor Klein Retail groep een cross channel e-Commerce platform op basis van Magento Enterprise. Het online marketing team van ISM zal zoekwoorden onderzoek, Google Analytics en op termijn e-mailmarketing voor Klein Retail Groep verzorgen. Om de meer dan 35 eigen winkels en webshops draaiende te houden, investeert Klein Retail Group voortdurend in haar infrastructuur, systemen en dienstverlening en nu ook in e-Commerce. ISM gaat deze uitdaging met Klein Retail Groep aan.

Over Klein Retail Groep 
Klein Retail Group heeft een historie van ruim 35 jaar en is ontstaan vanuit de winkelformule Foto Klein en latere overnames en start-ups. Klein Retail Group is voorzien van een state of the art infrastructuur en daardoor in staat om ook op het gebied van onder andere winkelautomatisering, logistiek, klantbezorgingen en after sales service het verschil te maken. Door de collega’s op de winkelvloer en de ondersteunende afdelingen is continue kwaliteit gegarandeerd.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?