Cross-channel e-Commerce voor Klein Retail Group

19 november 2013 | 2562 Views

Klein Retail Group is een samenwerking met ISM eCompany aangegaan voor de verdere doorontwikkeling van hun cross-channel e-Commerce strategie.

ISM eCompany heeft voor Klein Retail Group drie webshops ontwikkeld op de nieuwste versie van Magento Enteprise. De basis van het platform voor Klein Retail is de implementatie van de juiste backoffice integraties met het kassasysteem van Klein Retail. Ook heeft ISM gefocust op converterend user experience design, SEO, Adwords en de inzet van event-driven emailcampagnes. Het resultaat zijn drie webshops voor Klein.nl, Camera.nl en Tvaudio.nl die allen dezelfde look and feel hebben, maar onderscheidend zijn door een subtiel kleurverschil.

De focus van de shops ligt op het afhalen van de producten in één van de 41 fysieke vestigingen van Klein. Op de productpagina’s is de actuele voorraad van de fysieke winkels voor de consument direct inzichtelijk. De prijs van een product is veelal goedkoper wanneer de consument kiest om het product af te halen in een fysieke winkel in plaats van thuis te laten bezorgen. Op deze manier wordt de consument verleidt de fysieke winkel te bezoeken en vindt in de fysieke winkel up- en cross-sell plaats.

Over Klein Retail Group 
Klein Retail Group is een snelgroeiende, onafhankelijke retailer in consumer electronics en foto/video. Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht ondersteunt Klein Retail een drietal formules, namelijk: www.klein.nl , www.camera.nl en www.TVaudio.nl. De Klein Retail Group is in ruim 35 jaar uitgegroeid tot een van de meest complete en betrouwbare aanbieders op het gebied van Foto, Video, Audio en TV. Ze bieden een uitgebreide fotoservice en hebben een uitgebreid assortiment in beeld en geluid elektronica. Dit varieert van de nieuwste en grootste LED televisies en Home Cinema Sets tot digitale foto camera’s, navigatieapparatuur, fotoprinters, tablets, telecom producten, geheugenkaarten, accessoires en nog veel meer.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?