Duifhuizen en Fietsenwinkel.nl verzorgen keynote tijdens de Webwinkel Vakdagen 2014

20 november 2013 | 2440 Views

Op 23 januari 2014 zullen Duifhuizen.nl en Fietsenwinkel.nl, klanten van ISM, een keynote sessie verzorgen tijdens de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs te Utrecht.

Naast de negen inhoudelijke kennissessies van ISM eCompany, worden de volgende twee interessante keynote lezingen gehouden door Duifhuizen en Fietsenwinkel.nl op 23 januari:


Het implementeren van een cross-channel strategie
 
Door Tessa van Nunen, Marketing Manager Duifhuizen lederwaren, 13:15 uur Keynotezaal 

Er is als retailer geen ontkomen aan om cross-channel te gaan opereren. Hoe kunnen je online activiteiten je offline business versterken en andersom. Het betrekken van fysieke winkels bij de online ontwikkelingen is van groot belang gebleken. Waar liggen kansen en wat zijn de valkuilen? Voor Duifhuizen als traditionele organisatie was dit een uitdaging. Hoe krijg je de volledige organisatie mee in deze cultuurverandering en hoe vind je hiervoor de juiste partij en het juiste platform?


Conversieoptimalisatie bij Fietsenwinkel.nl 
Door Edouard Rekko, Financieel Directeur Fietsenwinkel.nl, 15:45 uur Keynotezaal 

Fietsenwinkel.nl is een online fietsenretailer die sinds 2006 online actief is. Vanaf vorig jaar is Fietsenwinkel structureel bezig om de conversie van bezoeker naar koper structureel te verhogen. Edouard Rekko, Commercieel Directeur van Fietsenwinkel.nl, vertelt u over de e-Commerce strategie van Fietsenwinkel.nl en hoe Fietsenwinkel de conversie en omzet structureel heeft verhoogd. Hij geeft inzicht in de gebruikte conversie-optimalisatie tools en de aanpak. Welke A/B tests waren succesvol? Wat zijn de valkuilen? Waar heeft Fietsenwinkel van geleerd? Hoe heeft Fietsenwinkel achterhaald waarom bezoekers niet kopen?

Bekijk ons volledige aanbod van kennissessies tijdens de webwinkel vakdagen.


Gratis registreren 
De Webwinkel Vakdagen 2014 vindt plaats op 22 en 23 januari in Jaarbeurs Utrecht. Wilt u onze sessies tijdens de Webwinkel Vakdagen bezoeken? Registreer u dan gratis via onze unieke inschrijflink. ISM hoopt u tijdens de Webwinkel Vakdagen te verwelkomen.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?