e-Commerce platform voor Omega Pharma

03 mei 2012 | 2402 Views

Omega Pharma heeft de strategische keuze gemaakt om direct aan de consument te gaan verkopen. Om dit te realiseren heeft Omega Pharma ISM eCompany ingeschakeld om een B2C e-commerce platform te bouwen.

Het e-commerce platform wordt gemaakt in Magento en zal in eerste instantie gebouwd worden voor vijf van Omgega Pharma’s merken namelijk: Davitamon, Bional, Predictor, Biodermal en XL-S. Later kunnen verschillende merken hieraan worden toegevoegd. Het platform wordt daarnaast gekoppeld aan S&H Fulfilment. ISM eCompany zal ook de hosting van het platform in beheer nemen. Het online marketing team van ISM eCompany neemt de gehele online marketing voor Omega Pharma op zich.

Over Omega Pharma
Omgega Pharma opgericht in 1987 door Marc Coucke is van oorsprong een Belgisch bedrijf. De focus van de Omega Pharma groep ligt op voorschriftvrije gezondheids- en verzorgingsproducten, zoals vitamines, voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten. Hedendaags is Omega Pharma uitgegroeid tot een multinationale groep met ruim 2.000 medewerkers direct actief in zo’n 35 landen, hoofdzakelijk in Europa. Enkele merken die Omgega Pharma voert: Davitamon, Biodermal, Bional, Predictor, Tantum, Prevalin en Dermalex.
 
Bekijk hier de website van Omega Pharma 
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?