e-Commerce voor Hans Struijk Fietsen

24 juni 2013 | 2688 Views

ISM eCompany heeft de e-Commerce omgeving voor Hans Struijk Fietsen gcereërd. Het primaire doel was een e-Commerce omgeving te creëren waarin de bezoeker geïnspireerd raakt en besluit een fysieke winkel te bezoeken voor advies of aankoop van een fiets.

Hans Struijk is geen prijsvechter maar een expert op fietsgebied. De uitdaging was dan ook om in design en functionaliteit een juiste mix te vinden tussen conversie en inspiratie. Het design is verzorgd door ISM eCompany en de webshop is gebouwd op Magento Enterprise. Hans Struijk Fietsen heeft naast de webshop hansstruijkfietsen.nl ook de online shop fietsenwinkel.nl, welke ISM eerder ontwikkelde. Fietsenwinkel.nl was het eerste succesvolle project op het Hans Struijk e-Commerce platform.

Over Hans Struijk Fietsen 
Hans Struijk is in 1979 gestart als fietsenmaker in Den Haag. Bij Hans Struijk stond hoge service en het beste verkoopadvies altijd centraal. Tegenwoordig heeft Hans Struijk 10 fysieke vestigingen. Het assortiment bestaat uit fietsen, accessoires en kleding van topmerken.

Bekijk hansstruijkfietsen.nl 
Bekijk fietsenwinkel.nl 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?