e-Commerce voor ShopSu.nl

05 juni 2013 | 2527 Views

ShopSu wilde op korte termijn een webshop. ISM heeft in korte tijd een volledig geautomatiseerde webshop gebouwd en ontwikkeld op het Magento Community e-Commerce platform.

Bij het ontwerp van de frontend van de webshop stond usability centraal. Ook gebruiksvriendelijkheid en service zijn belangrijke pijlers. Zo kunnen klanten op de ShopSu website achteraf betalen, ontvangen zij binnen één werkdag de bestelling thuis en mag deze binnen 100 dagen gratis geretourneerd worden. De consument kan zowel via de webshop als via de telefoon bestellingen plaatsen. ISM eCompany verzorgt naast de bouw en het design van de webshop ook de online marketing. Samen met ShopSu bekijkt ISM de online resultaten en helpt hen deze te optimaliseren. ShopSu heeft de doelstelling om in 2014 evenveel verkopen te genereren via de webshop als via de offline kanalen.

Over ShopSu
ShopSu.nl is de online winkel gespecialiseerd in huis, hobby en comfort artikelen. Het assortiment bestaat uit artikelen die zorgen voor extra gemak en plezier, maar ook uit unieke gadgets.

Bekijk ShopSu.nl.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?