Fietsenwinkel.nl beste fietsenwebshop van Nederland

28 januari 2014 | 2723 Views

ISM is trots dat Fietsenwinkel.nl, onderdeel van International Bike Group, verkozen is tot de beste fietsenwebshop van Nederland. Fietsenwinkel.nl scoort een 7,5 waarmee ze zich kunnen meten met de top 10 webshops van Nederland.

In een onafhankelijk onderzoek van WUA! is Fietsenwinkel.nl, onderdeel van International Bike Group, verkozen tot de beste fietsenwebshop. WUA! is marktleider in Nederland op het gebied van online benchmarking. In dit onderzoek hebben 100 respondenten de opdracht gekregen om online te oriënteren op het kopen van een fiets.
 
Klaas Kroezen van WUA!: "Fietsenwinkel.nl gooit vooral hoge ogen met de informatiewaarde en het beeldmateriaal. Je kunt zien dat Fietsenwinkel.nl snel is verbeterd, aangezien ze begin 2013 nog veel lager scoorden." 
 
Fietsenwinkel.nl scoort op alle fronten goed  
Het is opvallend dat op alle aspecten goed gescoord wordt door fietsenwinkel.nl. Een respondent zegt over fietsenwinkel.nl: 'Ruim aanbod, bekende merken, scherpe prijzen en een chatfunctie voor snelle beantwoording van vragen.'
 
In een reactie op dit mooie nieuws zegt Edouard Rekko, Commercieel directeur bij Fietsenwinkel.nl:"Wij zijn erg trots op dit resultaat, afgelopen voorjaar scoorden we nog een stuk lager in dit onderzoek en het is mooi om te zien dat als ons harde werk ook gewaardeerd wordt door onze klanten. We hadden wel al een vermoeden dat we goed zouden scoren, aangezien we een hele grote omzetgroei hebben gerealiseerd." Gevraagd naar de exacte groei geeft Rekko aan: "Daar doen wij doorgaans geen uitspraken over, het is zeer zeker een gezonde dubbelcijferige groei. Belangrijkste voor ons dat wij steeds beter worden in het verkopen van een hoog service product online. En steeds meer klanten voor ons winnen, die ons vaak ook goed weten te vinden voor de volgende fiets in het gezin." 
 
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?