Geef u op en wordt Retailer of the Year!

23 juni 2014 | 2555 Views

Het is weer mogelijk om uw bedrijf op te geven voor “ABN Amro Retailer of the Year”. Dit is het grootste consumentenonderzoek van Nederland. Doe nu mee en wordt Beste Winkelketen van Nederland of win één van de andere categorieprijzen

Er zijn Jury-, Publieks- en Vakprijzen te winnen voor Retailers. Het concept ABN AMRO Retailer of the Year is het platform voor verkiezingen voor en door retailers. In 2013 deden 335.000 consumenten mee met het onderzoek. Wordt uw winkelketen als beste beoordeeld? Dan mag u zich een jaar lang Beste Winkelketen van Nederland noemen in een bepaalde categorie. Geef u nu op voor ‘Beste winkelketen van Nederland’, ‘Webshop Awards Nederland’, ‘Cross Channel Award’ of een andere categorieprijs.

ABN AMRO Retailer of the Year
Retailer of the Year werd in 2003 voor het eerst georganiseerd. U kunt zich nu inschrijven voor de twaalfde editie van het grootste consumentenonderzoek van Nederland. Beste Winkelketen wordt dit jaar in negen Europese landen gehouden. In 2013 was ICI Paris XL de grote winnaar. Wilt u ook kans maken op deze felbegeerde prijs? Schrijf u dan nu in op de website.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?