Gefeliciteerd Drogist.nl en Dierenverblijf.com met het winnen van de FD Gazelle Award 2020

29 October 2020   

Het Financieele Dagblad heeft aan onze klanten Drogist.nl en Dierenverblijf.com de FD Gazelle Award toegekend. Ook wij mogen onszelf voor de vijfde keer op rij een FD Gazelle noemen. Het Financieele Dagblad reikt deze award jaarlijks uit aan bedrijven die de afgelopen drie jaar bovengemiddeld groeien.

Top prestatie

"Ik wil Dierenverblijf.com en Drogist.nl feliciteren met hun mooie prestatie. De selectiecriteria van het Financieele Dagblad zijn streng en de continu veranderende markt is competitief. Toch realiseren Dierenverblijf.com en Drogist.nl dagelijks meer digitaal succes. Ik ben trots dat wij hun digital commercepartner zijn,” zegt Jelmer, CCO bij ISM.

“Dat wijzelf ook voor de vijfde keer de award hebben gewonnen, is een groot compliment voor mijn collega’s. Dankzij hun passie zorgen ze dagelijks dat onze klanten hun doelstellingen bereiken, dat ze tevreden zijn over de samenwerking en ambassadeur van ISM zijn.”

Dit zijn de criteria van de FD Gazellen Awards

Het belangrijkste criterium om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle Award is een omzetgroei van minimaal 20% tussen 2017 en 2019. Daarnaast geldt dat je op 1 januari 2017 actief moet zijn en je moet in datzelfde jaar minimaal 250.000 euro omzet hebben behaald. Tevens moet de omzetgroei over de driejarige periode ononderbroken zijn. Als laatste geldt dat je nettoresultaat in 2019 positief moet zijn en je mag maximaal één jaar verlieslatend zijn geweest.

Meer nieuws van ISM

 • State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  Trots om te delen dat wij onze samenwerking met State of Art uitbreiden met het ...

  29 October 2020   

 • ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de publieksprijzen van de Shoppin...

  29 October 2020   

 • ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de dotties van dotdigital in de categorie Best EMEA partner! D...

  29 October 2020