E-mailmarketing traject voor Gigantisch BV

08 mei 2014 | 2688 Views

ISM eCompany zal Gigantisch BV bijstaan in het toepassen van online marketing tools. De overkoepelende BV van onder andere Kastengigant.nl en Deurengigant.nl, welke ook actief is in België en Duitsland, gaat voornamelijk e-mailmarketing nieuw leven inblazen en heeft hiervoor de hulp van ISM eCompany ingeroepen.

Guilty People zal nieuwe nieuwsbrief templates ontwerpen en ISM zal de koppeling met Copernica marketing software realiseren. Bovendien zullen er meerdere e-mail driven marketingcampagnes worden uitgevoerd en bij ISM eCompany in Rotterdam een software training voor het Gigantisch BV personeel worden verzorgd. Met uiteindelijke als doel: een hoger rendement uit e-mailmarketing campagnes behalen.

Over Gigantisch BV
Gigantisch BV is in 2004 begonnen op een slaapkamer en uitgegroeid tot een enthousiast team van 10 vakmensen die dagelijks aan het Gigantisch concept werken. De belangrijkste producten zijn kasten, deuren, horren en keukenrenovatie, die bovendien ook in België en Duitsland wordt verkocht. Naast de online webshops zijn er twee ruime showrooms (Purmerend en Hoofddorp). Bekijk hier de website: http://www.gigantisch.nl/.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?