Google Shopping Cost Saver: de nieuwste innovatie van ISM eCompany

22 October 2020   

ISM eCompany staat al jaren in de top van beste digital commerce bureaus in Nederland, mede door het implementeren van innovatieve oplossingen voor haar klanten. Dit is één van de belangrijkste pilaren voor het behalen van klantsucces. Door het implementeren van nieuwe innovaties willen we die positie nog verder versterken en uitbouwen. De Google Shopping Cost Saver is onze nieuwste innovatie.

De Google Shopping Cost Saver

De uitdaging waar veel organisaties tegenaan lopen met Google Shopping is dat sommige producten slecht converteren en producten weinig kliks hebben. Dit resulteert in veel handmatig uitsluiten en weinig informatie over de prestaties van producten. Met de Google Shopping Cost Saver is dit verleden tijd. 

De Google Shopping Cost Saver is een geautomatiseerd proces waarmee producten met een slechte performance uitgesloten worden van Google Shopping-campagnes. Door data vanuit Google Analytics en Google Shopping te koppelen wordt er automatisch een oordeel geveld over de prestatie van producten. Vervolgens worden die productbeoordelingen automatisch toegevoegd aan de datafeed van Google Shopping, zodat de producten met slechte prestaties automatisch uitgesloten worden van campagnes. 

Dit proces resulteert bij onze klanten in een kostenbesparing van tien tot vijftien procent tegen een hogere Return on Ad Spend (ROAS) en gelijkblijvende omzet. 

Kosten besparen met je Google Shopping-campagnes

Wil jij ook kosten besparen met je Google Shopping-campagnes en daarmee het rendement verhogen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze online advertising consultants helpen je graag. 

Meer nieuws van ISM

 • 19 B2C en B2B e-commerce trends voor 2022

  19 B2C en B2B e-commerce trends voor 2022

  Wat staat ons in 2022 te wachten in e-commerce en digital marketing? Dit trendra...

  22 October 2020   

 • ISM wint samen met Staatsloterij Dutch Search Award

  ISM wint samen met Staatsloterij Dutch Search Award

  Op donderdag 9 december 2021 maakte de Dutch Search Awards tijdens de awardshow ...

  22 October 2020   

 • ISM genomineerd voor 2 DDMA DUTCH CRO AWARDS 2021

  ISM genomineerd voor 2 DDMA DUTCH CRO AWARDS 2021

  7 oktober 2021, Amsterdam – De DDMA Commissie CRO maakt vandaag de genomineerden...

  22 October 2020