GuiltyPeople genomineerd voor de Awwwards!

17 augustus 2014 | 2580 Views

GuiltyPeople, de design afdeling van ISM eCompany, is genomineerd voor de prestigieuze Awwwards, de award voor design, creativiteit en innovativiteit op het internet. Met de webshop van het bekende sieradenmerk Buddha to Buddha is Guilty People volop in de race om in de prijzen te vallen.

De webshop van het authentieke merk is woensdag 11 juni live gegaan. Deze Magento Community webhsop is de eerste full-screen liquid webshop van ISM eCompany. Dit houdt in dat de webshop altijd op volledig scherm getoond wordt, gebaseerd op de resolutie van het scherm. De website focust zich sterk op de merkbeleving van Buddha to Buddha uit. De webshop is dynamisch en geeft een bijzondere online shopping experience. Het platform is marktgericht ontworpen zodat zoekwoordenoptimalisatie (SEO) en conversieoptimalisatie goed kan worden toegepast.

Awwwards 
De Awwwards zijn prijzen die erkenning geven aan talent, inspanning en kwaliteit die webdesigners, webdevelopers en bedrijven leveren. De Awwwards zijn bedoeld om te inspireren, ervaringen en kennis uit te wisselen. Daarnaast verdienen de mooie resultaten ook de extra aandacht die hierbij komt kijken. Neem een kijkje op de website van Buddha to Buddha en geef uw oordeel over de Buddha to Buddha webshop.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?