ISM aan de slag voor SPORT 2000

23 oktober 2013 | 2450 Views

ISM eCompany gaat een nieuw design ontwikkelen en de online marketing activiteiten beheren voor SPORT 2000.

SPORT 2000 heeft gekozen voor het online marketing aanbod van ISM eCompany. De grafische en interactieve designers van ISM eCompany verzorgen de vormgeving van de nieuwe webshop, waarbij SEO en conversiegerichtheid hoog in het vaandel staan. De webshop sluit volledig aan op de huisstijl van SPORT 2000.

De online marketing specialisten van ISM eCompany hebben een adviserende en uitvoerende rol op het gebied van online marketing voor de sportretailer. ISM eCompany biedt ondersteuning op de gebieden: Google Adwords campagnes, zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing en e-Mailmarketing. Na oplevering wordt de traffic, conversie en loyalty voortdurend geoptimaliseerd. Om de optimale balans te vinden tussen branding, vindbaarheid, conversie en cross-channel, werken de e-Commerce specialisten van ISM eCompany nauw samen met de e-Commerce afdeling van SPORT 2000.

Over SPORT 2000  
SPORT 2000 is een Europese sportwinkelketen met meer dan 3.000 winkels in 19 landen. De serviceorganisatie SPORT 2000 is onderdeel van ANWR-GARANT Nederland B.V. Alle Sport 2000 winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De SPORT 2000 winkels in Nederland kennen een breed (en veelal ook diep) sportfunctioneel assortiment. Daarnaast vind je bij SPORT 2000 tevens een grote collectie sportmode. Professioneel advies en een goede service staan hoog in het vaandel. Het SPORT 2000 winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis om je van optimaal advies te voorzien.

Bekijk de website van SPORT 2000 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?