ISM APAC wint Great Place to Work Award

14 augustus 2017 | 2159 Views

ISM APAC, het kantoor van ISM eCompany in Sri Lanka, heeft de Great Place to Work Award gewonnen. Great Place to Work is een internationale organisatie die elk jaar deze prijs uitreikt om de beste werkplekken ter wereld te erkennen.

ISM APAC verdiende de award door zich duidelijk te onderscheiden van andere bedrijven in de sector in Sri Lanka. Zo staan team spirit en ondernemerschap centraal. Er zijn ook internationale kansen, omdat ISM APAC onderdeel is van ISM eCompany. Daarnaast voelen werknemers zich onderdeel van een familie in plaats van een bedrijf. Werknemers vinden dat er een fijne sfeer heerst, waardoor ze met een glimlach de werkdag beginnen en met diezelfde glimlach weer naar huis gaan.

Analyse
ISM APAC voldoet aan de hoogste standaarden van Great Place to Work. Er was enerzijds een audit naar de heersende cultuur, waarbij men keek naar aspecten zoals persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor werknemers om impact te maken. Anderzijds was er een enquête voor werknemers, waarin ze aangaven wat ze van ISM APAC vonden. De analyse resulteerde in een beoordeling, waarna Great Place to Work de beste werkplekken met de award beloonde.

 

ISM APAC wint Great Place to Work Award

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?