ISM bouwt Magento webshop voor Claudia Sträter

14 februari 2013 | 2344 Views

ISM eCompany bouwt een nieuwe website en webshop voor Claudia Sträter, het damesmode merk voor elegante kleding. Zusteronderneming GuiltyPeople is verantwoordelijk voor het design.

ISM heeft de hosting en het beheer van Claudia Sträter al op zich genomen en ontwikkelt nu de verdere uitbouw van de shop, welke de huidige shop zal vervangen. Het design van de nieuwe webshop en website wordt verzorgt door Guilty People, zusteronderneming van ISM eCompany.

Over Claudia Sträter 
Onder de naam Claudia Sträter werd in 1970 een start gemaakt met de op- en uitbouw van dit modemerk. Met de in eigen huis ontworpen collecties is Claudia Sträter in staat snel en effectief op alle signalen uit de markt te reageren en het biedt eveneens de mogelijkheid om het merk optimaal in de markt te positioneren. Claudia Sträter is 100% Dutch design met 27 winkels, 12 shop in shops in Nederland en Luxemburg en een webshop. Het merk is tevens verkrijgbaar bij geselecteerde boutiques in Europa. Sinds oktober 2012 behoort Claudia Sträter tot de FNG Group, een Belgisch beursgenoteerde onderneming.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?