ISM bouwt Magento webshop voor Natuurmonumenten

27 september 2012 | 2256 Views

De webwinkel voor Natuurmonumenten is live. De leden van Natuurmonumenten kunnen nu ook online bestellingen plaatsen. De webshop biedt onder andere gidsen voor wandelaars, cadeaus, kaarten en kalenders.

ISM eCompany heeft deze webshop gebouwd op het Magento platform. De webshop biedt naast het assortiment kaarten en kalenders ook wijnen en haardhout. Ook is het mogelijk om originele cadeaus te kopen zoals bomen, boeken en tuinaccessoires. Leden van Natuurmonumenten krijgen korting in de webshop. 

Ook Natuurmonumenten is tevreden over de samenwerking: “I hope to keep working with all of you until the end of this project as pleasant as up till now. Thanks again to all of you for your professional input and hard work. Great teamwork!”   

Over Natuurmonumenten 
Natuurmonumenten is een vereniging die 355 natuurgebieden in haar beheer heeft. De organisatie werkt, naast het beheren en beschermen van natuur, ook hard aan het bewaren van het unieke karakter van het Nederlandse landschap. Daarin zijn natuur en cultuur vaak op een bijzondere manier met elkaar verweven.

Bekijk de webshop van Natuurmonumenten.

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?