ISM bouwt Magento webshop voor Roobol

01 oktober 2012 | 2273 Views

De webshop van Roobol is live. Vanaf heden is het mogelijk om online bestellingen te plaatsen en voor verschillende artikelen zoals gordijnen advies op maat aan te vragen.

ISM eCompany heeft zowel de website als de webshop gebouwd op het Magento platform. Consumenten kunnen nu via de webshop online bestellingen plaatsen en voor de complexere producten (zoals gordijnen) een offerte of advies op maat aanvragen. Roobol is consumenten een stap voor met deze webshop, aangezien consumenten deze producten nog niet op grote schaal online bestellen.

Online marketing professionals van ISM verzorgen de online marketing voor Roobol. Het design van de website en webshop is ontworpen door Guilty People, de creatieve zuster van ISM e-Company. Guilty People realiseert voor Roobol een nieuw design. Naast de realisatie van de webshop verzorgt ISM ook de hosting en het beheer voor Roobol.

Over Roobol 
Roobol is een familiebedrijf en al sinds 1946 de specialist in woontextiel. Roobol beschikt over tientallen winkels voor vloerbedekking en raambekleding. Roobol werkt met betrokken managers die hart voor de zaak hebben. Zij hebben aandacht voor de klant, geven verlenen goede service en advies.

Bekijk de webshop van Roobol.  

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?