ISM bouwt Magento Webshop voor SISSY Boy

24 december 2012 | 2283 Views

SISSY-BOY is onmisbaar als grote schakel binnen de Nederlandse modebranche. Om te kunnen voldoen aan alle eisen en behoeften van de consumenten, laat SISSY-BOY haar nieuwe webshop bouwen door ISM eCompany.

ISM eCompany bouwt de nieuwe webshop op basis van Magento software. De keuze is gevallen op Magento software omdat dit het best aansluit op de wens voor een technisch stabiel platform. ISM ontwikkelt in verschillende fases een uitgebreid e-commerce platform. Ook verzorgt ISM naast de bouw van de nieuwe webshop, ook de hosting en het beheer. Op termijn kun je op de webshop niet alleen goede en draagbare kleding kopen, maar ook interieur- en verzorgingsproducten. SISSY-BOY is een totaalconcept en een winkel voor het hele gezin.

Over SISSY-BOY
SISSY-BOY is een Nederlands winkelmerk,  opgericht in 1982 door Michael Smit. Doordat SISSY-BOY met eigen creatieve en technische specialisten werken kunnen zij te allen tijde met zekerheid een authentiek Nederlands kwaliteitsproduct met internationale allure afleveren. Om continuïteit in aanpak, visie en uitstraling te waarborgen wordt bij SISSY-BOY niet met externe bureaus samengewerkt. ze ontwerpen de kleding zelf, ontwikkelen eigen stoffen en ook de productie hebben zij in eigen hand. 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?