ISM eCompany benoemd tot FD Gazelle

26 October 2015   

ISM eCompany behoort tot de top 490 snelstgroeiende bedrijven in Nederland en is gekwalificeerd als FD Gazelle. FD Gazellen zijn bedrijven die een bovengemiddelde groei laten zien over de laatste drie jaar.

FD Gazelle Award

“We zijn natuurlijk ontzettend trots met deze benoeming. Dankzij een scherpe strategie heeft ISM eCompany de snelle groei weten te verwezenlijken en dat wordt met de FD Gazelle nu ook extern onderstreept”, aldus Karel van der Woude, eigenaar van ISM eCompany.

ISM eCompany neemt op 12 november de prijs in de categorie 'omzetklasse middelgroot' in ontvangst tijdens de FD gazellen prijsuitreiking voor de regio Zuidwest-Nederland. Daarbovenop worden bij de FD Gazelle Finale in december de landelijke prijzen overhandigd, evenals prijzen voor aanstormend en internationaal opererend talent en de allersnelste groeier van 2015.

ISM heeft een groot klantportfolio met een sterke focus op B2C klanten uit diverse sectoren, de (online) retailers met nationale en internationale e-Commerce ambities, waarbij omnichannel een belangrijk hoofdthema is. De eigen expertise wordt volop gedeeld met de buitenwereld, wat onder meer terugkomt in terugkerende onderzoeken naar de online vindbaarheid van webwinkels. Zo is recent onderzocht wat de stand van zaken is wat betreft de online vindbaarheid van online moderetailers in Nederland. De resultaten daarvan zijn hier te vinden. Voor dit onderzoek werden 85 online modeplatforms meegenomen die minimaal één fysieke vestiging in Nederland hebben.

De groei van FD Gazellen wordt afgemeten aan de omzet die over de afgelopen drie jaar met minimaal twintig procent gegroeid moet zijn. Een andere eis is dat de bedrijven winstgevend waren in 2014. Awards die ISM eCompany eerder op haar conto mocht schrijven zijn onder meer de Deloitte Technology Fast 50, Deloitte Fast 500, European Retail Solutions Finalist en een Emerce Top 100-notering als nummer één e-commerce bureau.

ISM eCompany benoemd tot FD Gazelle

Meer nieuws van ISM

 • State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  State of Art kiest voor PIM-systeem Akeneo Enterprise

  Trots om te delen dat wij onze samenwerking met State of Art uitbreiden met het ...

  26 October 2015   

 • ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de Shopping Awards

  ISM-klant Polyestershoppen is genomineerd voor de publieksprijzen van de Shoppin...

  26 October 2015   

 • ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de award voor Beste EMEA Partner

  ISM eCompany wint de dotties van dotdigital in de categorie Best EMEA partner! D...

  26 October 2015