ISM eCompany en Shopware gaan partnership aan

04 May 2020   

Sinds kort mag ISM eCompany zich officieel Solution Partner van Shopware noemen. Met deze samenwerking kunnen wij nog beter inspelen op de klantvraag en het digital commerce succes van onze klanten maximaliseren.

Over Shopware

Het van oorsprong Duitse e-commerceplatform Shopware bestaat inmiddels 20 jaar en heeft meer dan 100.000 tevreden klanten. Het open source e-commerceplatform heeft gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Shopware biedt – naast een hoop standaard functionaliteiten, de mogelijkheid om uw webshop gemakkelijk en volledig naar uw wensen in te richten. Klantbeleving en storytelling staan centraal binnen dit e-commerceplatform.

“Als fullservice digital agency staan we voor innovatie. Zo is er in de markt steeds meer vraag naar een flexibele front-end, om een goede gebruikerservaring te bieden. De API-based oplossing van Shopware 6 zorgt ervoor dat we kunnen voorzien in deze klantvraag en we gezamenlijk met de community van Shopware vernieuwende technieken als PWA kunnen implementeren. Shopware is een waardevolle toevoeging op onze bestaande technische dienstverlening.”
-  
Collin de Boer, Manager Business Development bij ISM eCompany

Een nieuw e-commerceplatform in de coronacrisis

Shopware biedt samen met Mollie en Hipex ondernemers een gratis starterskit om een online winkelomgeving op te zetten, waarmee inkomsten die in fysieke winkels worden misgelopen gecompenseerd kunnen worden. Onlinestarthulp.nl biedt u zes maanden gratis Shopware Professional Edition en drie uur gratis support van ISM eCompany.

Bent u benieuwd wat Shopware voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meer nieuws van ISM

 • Vernieuwd partnership met Akeneo

  Vernieuwd partnership met Akeneo

  Wij kunnen met trots melden dat wij het partnership met Akeneo hebben vernieuwd ...

  04 May 2020   

 • Bol.com selecteert ISM eCompany als Silver partner

  Bol.com selecteert ISM eCompany als Silver partner

  Wij zijn trots om te delen dat wij officieel Silver partner zijn van Bol.com. Al...

  04 May 2020   

 • ISM eCompany en Shopware gaan partnership aan

  ISM eCompany en Shopware gaan partnership aan

  Sinds kort mag ISM eCompany zich officieel Solution Partner van Shopware noemen....

  04 May 2020